-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

süslenmeli derken ben özel bişi yapmadım bizde gelinip öyle evde gezilmez hani gelin evi fln die zaten sevmiyorum abartı yatak örtülerini fln mor bi yatak örtüm vardı onu sermiştim özel bişi yoktu yani

benimde sacım cikolata araya kızıllıkta kattı yani parlaklık biraz öyle kızılı belli olmuo ama denizden cıktıgımda baktım guneste cok guzel parlıo ıslakken

hoşgeldiniz eregli ve sonbahar
tamam ececim 2 ay kaldı vallahi evleniyorum şaka gibi

sonbaharrrrrrrrrrrrrr :1hug:
opuyorumnanaktan

bende hala saç boyuycam hep aksilik oluyor uyuz oldum.

ben sevmiorum boyatmayı
1.5 ayda 2 ayda bir ancak boyatıodum bu sefer 3 ay oldu
en son eltimin nişanına giderken boyatmıştım

kızlarr hoşbulduk ama gidiom artık saçlarım dökülcek az daha oturursam

süslenmeli derken ben özel bişi yapmadım bizde gelinip öyle evde gezilmez hani gelin evi fln die zaten sevmiyorum abartı yatak örtülerini fln mor bi yatak örtüm vardı onu sermiştim özel bişi yoktu yani

şu anlamda yani;hani ne biliyim üzerine böle gül yaprakları nazar boncukları filan serpiştiriyorlar kapıyı filan tille süslüyorlar yandaki komidinin üzerine çerezler koyuyorlar falan filan

benimde sacım cikolata araya kızıllıkta kattı yani parlaklık biraz öyle kızılı belli olmuo ama denizden cıktıgımda baktım guneste cok guzel parlıo ıslakken

cnm çok gzl bir renk ama benim o aradaki kızıl saçım canımı sıkıo ondan bide bunu deniyim dedim yıkadıktan sonra sölerim nsl olduğunu

sağol sonbaharcım daha iyileri senin olsun inşş

opuyorumnanaktan

kimi kayıt ettircenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:teytey::teytey:yok be canım biz Hakanla bursaya gitme planı yapıyoruz da gittiğimizde gideriz belki diye dedim :sm_cool::sm_cool:
Bu arada Dün PAscalı yıkadık çok zevkliydi döve döve yıkadım :1rolleyes::1rolleyes:

hiç bilmiyom ki speedyim ya
uzunn zamandır gitmedim çok ters kalıyo çünkü

canım bence bu çiçek çok yakışır sanaaa, elbisen sade nasılsa, hiç bi işleme yok, o yüzden abartı durmaz, hareket katar hattaa boshayallersmile

Kızlar tutamayacam kendimi valla. Ben de merak ettim bir hayalürünü daha mı var?

offf bulamadım ben mafoldumben yaa diyin banada

yaaa bu olay nee? gene kim napmışşş? bi deyin hele, ben de çıkaramadım sizin sölediklerinizdenn fisfisfis adaş bi de hele bana yaaa merak ettimmm :kedi:

hiç bilmiyom ki speedyim ya
uzunn zamandır gitmedim çok ters kalıyo çünkü

anladım canım neyse bakarız zaman gelirsekte zaman kalmaz oraya gitmeye :kedi:

canım bence bu çiçek çok yakışır sanaaa, elbisen sade nasılsa, hiç bi işleme yok, o yüzden abartı durmaz, hareket katar hattaa boshayallersmile

Teşekkür Ederim canm bende öyle düşünüyorum vereliniortak
hatta daha parlak daha taşlı istemiştim böyle yapmışar :1rolleyes:
[/B]

speedy yenikapıdan feribotla gelirsiniz mudanyada gezersiniz biraz
hem orda çok güzel yerler var elbiseler falan çok uygun

heeeee okudum biraz geçmişiii

ee madem bulmuşunuz ben itiraf ediyimm :kedi: o şüphelendiğiniz benimm :kedi: abartıyorum herşeyiii :kedi: size çooooooooook özeniyorum çünküüü :kedi:

:lepi:

amannnnnn o 60 sayfayı ben nasıl okuyayım şimdi ((
önemli bir şey var mı kızlar hele bir deyiverin
bu akşam fotoları bir kez daha yüklemeye çalışacağım,baktım olmuyor Dileğime mail atarım o yükleyebilirse o yükler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…