-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

dilek nan sen çalışıyon muuuu
çalışmıom şeker
düseldi canım zaten bozuk deildi yani o bana gayet noormal davranıodu agız tadıyla bi kavga ettrmioki iki dakka sonra bişe yapıo herseyi unutuom :)) bizimde ev tutuluo bugün bakalım hayırlısıyla boshayallersmile

aman sende he müjde gibi buldun bunuomusun çocuk kavga etmiomus etmio dio ya ah bu kadınlar

düseldi canım zaten bozuk deildi yani o bana gayet noormal davranıodu agız tadıyla bi kavga ettrmioki iki dakka sonra bişe yapıo herseyi unutuom :)) bizimde ev tutuluo bugün bakalım hayırlısıyla boshayallersmile

hadi hayırlısı olsun, düğün ne zamaaandı sizinn

kızlar az önce lisedeki enn yakın arkadaşımla konuştuk
son sınıfta sınıflarımız ayırlınca uzaklaşmıştık
sonra o kocaya kaçtı falan hamileydi kızı olmuş 3 aylık olmuş nasıl kötü oldum ya
o güzel günlerinde yanında olamadım diye

ece bana rep ver
ulan o kadar seslendim bi kişi bana rep vermedi hıh
Dilek prof makina ne kadar canım bende almayı çok istiyorum?
Adacım hoşgeldin bu akşam hallet şu foto işini ne olur ya çatlicam meraktan :1hug:
naber böcük
iidr çisil sendn naber kız
ece bende gelcem bursaya alışveriş yapmaya hıh

canım hızlı deil anca ew yozgatta olcaq bnm haziran bası gbı esyalar gtcek yereleşcek boyası temizlii var dahaa anca yetişir

eeee okul ve evlilik nasıl yapıcaksın zor olmaz mı kaydirigubbakcemile3

naan hilal kızanıısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
özel mesaj gönderdik ya buldun da bunama :mymeka::mymeka:

hilalimm verdim rep canım
gel bursaya dağıtalım altını üstüne getirelim bursanın beraber

ya speedyim :1hug: rep veriyim dedim ama veremedim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…