-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

keşke burada sorsaydın artık fatihi ezberledim söylerdim :sinifsinif:

Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Levrek, jean, you_know, nnisanyagmuruu+, Cisil, gulsunn, Boswer, FE.OZ, Drearines, Duruu10, COTURNIX, heraaaa, karabocuq, *DaMla*
amaanııınnnkaydirigubbakcemile3

dilekçim konu bulalım ben yarışmayı 5 dakikaya açarımm hiçç sorun değil

heralde çisil elim boş gelmem yani merak etme sen

speedyim haklısın yaa

müjde yoksa çakması bulunur hahahah
karaböcük o mühendislik nasıl bişi anlatsana hangi üni

ecemm gelcem gelcem evlendikten sonra çisilimm ohh yepis yeni evinde ağırla beni :1hug: ece sen gelme sen kazana düştün hahahah 45 dk mesafe varsa sen gel sonra bizi al beraber gidelim ne kadar çok yer gördüm o kadar iyi diğmi ama sipit ben özel msj istemedim rep istedim taam mı hıh

ayh çok neşeliyim bugün Allah ım sen bozma
Ereglim nere kayboldu kız sınavımı sormuştu o bnim cevapladım mı hatırlamıyorum sınavım iyiydi en az 5 dersi verdim gibi Allah ın izniyle :1hug:

moda evlerindekiler :umursamaz:maddesi benimkindenmi kız ne renk nasıl fotosunu koysana kaç liraya aldın

canım canım burdayım ben ooo kızlar da burda sevindim çiçek dediğniz gelinlik için mi nişan mı?ne renk cute?

sipi ne geveliyonb len ağzında açık açık söle kimmiş başka hayalperesler
tamam ben müjdeyim anladım da
kimse benim kadar atamaz

dilekkkkkkkkkkkkkkk bu sabah Q7 mi sattımmm
mercedes e220 alcam bebeğimede bmw büyüyünce biner artıkkkkkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ece bana bir sürü hediye alıcak hıhh o kalpli çerezlikten istiyorm ece almassan küserim mektubumu keserim kaydirigubbakcemile3 sende dile benden ne dilersen bende elim boş gelmem çisil eksikleri konuşuruz o gün ola hayrola

sipit fatihte güzel gelinlikler varmıydı bacım
cute çiceğin nasıl resim varmı resim fiyat ne kadardı

kız eminönünde vardı ben gördum cok guzeller hemde girişten dönünce hemen sola ama anlatamıom işte yani cok aralarda deildi

speedy canım bende senin beyaz elbiseni beğenmiştim,isteme de bende öyle giymek istiyorum nerden almıştın?fatihi çok iyi biliyorsan valla yardım lazım olur bir gün

kızlar akşama eklerim foto ,şimdi iş yerindeyim yerimseniben 45 e aldım cnm toptancıymış..

hilall bulduğum anda alıcam kuşum aklımdasın hiçç merak etme

dilekçim senin konunda sen direk birinci olucaktın haksız rekabet olucaktı o yüzden yattı kuzum

kız eminönünde vardı ben gördum cok guzeller hemde girişten dönünce hemen sola ama anlatamıom işte yani cok aralarda deildi

ah cnm öle diyonda işte bilmeyince İstanbul'u ..navigasyonla buluyos heryeri düşün :)
sorduk o kdr insanlara yolda ,mağazalara sorduk bi tarif eden olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…