- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #21.701
ama mujde artık yok ki bilmiyorumkismile
dileek gelin çiçeğimi aldım hee sonunda ne aradık anlatamam sana..eminönü dedinya gittik çok aradık gelinlikçilere sordum mahmutpaşada bi yer dedi yok anam çok kötüydüler,biri dedi yok burda fatihte var..haydee ordan gittik fatihe ara tara bana böle dandik çıkarıyo hemde bayaa kaliteli moda evleri ağlıcaktım sinirden dedim vazgeçtim canlı alcam.nişanlım dio gezelim. en son bi yerde buldum gelinlikçiler pasajı fatihte o bi çiçekçi önerdi gittik,aldık
dileek gelin çiçeğimi aldım hee sonunda ne aradık anlatamam sana..eminönü dedinya gittik çok aradık gelinlikçilere sordum mahmutpaşada bi yer dedi yok anam çok kötüydüler,biri dedi yok burda fatihte var..haydee ordan gittik fatihe ara tara bana böle dandik çıkarıyo hemde bayaa kaliteli moda evleri ağlıcaktım sinirden dedim vazgeçtim canlı alcam.nişanlım dio gezelim. en son bi yerde buldum gelinlikçiler pasajı fatihte o bi çiçekçi önerdi gittik,aldık
en güzel yarışma konusu
en iyi hayalperest olabilir mesela
canım canım burdayım ben ooo kızlar da burda sevindim çiçek dediğniz gelinlik için mi nişan mı?ne renk cute?
dilekçim konu bulalım ben yarışmayı 5 dakikaya açarımm hiçç sorun değil
gelinlik için cnm. krem rengi ..yapay çiçek denenlerden.güllerin modeli dilekinden...
hilall bulduğum anda alıcam kuşum aklımdasın hiçç merak etme
dilekçim senin konunda sen direk birinci olucaktın haksız rekabet olucaktı o yüzden yattı kuzum
kız eminönünde vardı ben gördum cok guzeller hemde girişten dönünce hemen sola ama anlatamıom işte yani cok aralarda deildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?