-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

evet canım pc acıktı kapı caldı ayaga kalktım birden kötüleştim ciddi bişe cıkmadı cok şükürde yarın kan tahlili falan yapılcak inş bişe cıkmaz

nasıl yani sen şimdi doktoramı gittin geldin bilmiyorumkismile ne cabuk kız dikkat et tansiyonun fln düşmüştür

ipek ongun ya sen olmasaydın
tabi anneme nasıl hesap vericem bilmiyorum

ayyyyyyyy heyecan yaptım, gene mi yazmış serinin devamınııı :1shok:

offff hemen almalıyımmm bilmiyorumkismile gizli defter serisini çok seviyorum ben bu kadınınnn, hiç bitmesin istiorummm zemuszemus

doktora gittim birden kötüleştim demin sinirlerim boşaldı yeni geldim yarın gidip kan tahlil falan vercem üniversitede bide sınavım vardı yarn poff benneyaptımki

evet canım pc acıktı kapı caldı ayaga kalktım birden kötüleştim ciddi bişe cıkmadı cok şükürde yarın kan tahlili falan yapılcak inş bişe cıkmaz

aaaa geçmiş olsunnnn, aman sen de hamile olmayasınnn :roflol:

slm kızlarr, fazla kalamıcam çiçeğin fotosunu ekliim ben, minik olan damatlık yakası için opuyorumnanaktan

geldide fotoda sorun cıkıomus akşam tekrar gelcem dedi bakalım

hmm peki canım sağol

ya ben bi de bişey sorcam gerçi bi kere daha sormuştum ama
ya ben sarevin pamuklu nevresim takımını gördüm 40liraya almaya heveslendim burda da sormuştum iyi bi marka denilmişti ama birisi sanki renkleri soluyor dedi alamadım ben de ama hergün önünden geçiyorum içim gidiyor alsam mı acaba yaaa fisfisfis

aman al canım benim bütün nevresimlerim taç her yıkamada renkleri akıyor ama canlı duruo hala bakalım

fotolar büyük olunca eklenmiyo yaa ,ben küçültüp ekliyom anca. adaaa gelince oku bunuu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…