- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #21.941
evet canım pc acıktı kapı caldı ayaga kalktım birden kötüleştim ciddi bişe cıkmadı cok şükürde yarın kan tahlili falan yapılcak inş bişe cıkmaz
ipek ongun ya sen olmasaydın
tabi anneme nasıl hesap vericem bilmiyorum
doktora gittim birden kötüleştim demin sinirlerim boşaldı yeni geldim yarın gidip kan tahlil falan vercem üniversitede bide sınavım vardı yarn poff benneyaptımki
evet canım pc acıktı kapı caldı ayaga kalktım birden kötüleştim ciddi bişe cıkmadı cok şükürde yarın kan tahlili falan yapılcak inş bişe cıkmaz
nasıl yani sen şimdi doktoramı gittin geldin bilmiyorumkismile ne cabuk kız dikkat et tansiyonun fln düşmüştür
ay okuyunca direkt müjde aklıma geldi kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun cnm:teselli:
ay okuyunca direkt müjde aklıma geldi kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun cnm:teselli:
anladımyok canım şimdi deil saat 4 müyü neydi
saol canım ama hamile falan deilim ve cidden doktora gittm ben sırnaşık şey
slm kızlarr, fazla kalamıcam çiçeğin fotosunu ekliim ben, minik olan damatlık yakası içinopuyorumnanaktan
selamlar herkese ben geldim
neymiş nolmuş kim hamile :)
hiçkimseeeeboshayallersmile
ada geldi mi bugun
hani fotograf ekleyecekti bize
geldide fotoda sorun cıkıomus akşam tekrar gelcem dedi bakalım
hmm peki canım sağol
ya ben bi de bişey sorcam gerçi bi kere daha sormuştum ama
ya ben sarevin pamuklu nevresim takımını gördüm 40liraya almaya heveslendim burda da sormuştum iyi bi marka denilmişti ama birisi sanki renkleri soluyor dedi alamadım ben de ama hergün önünden geçiyorum içim gidiyor alsam mı acaba yaaa fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?