-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

yarın alcam bak ama sonra pişman olursam gelir seni bulurum dilek
mersine de gitsen bulurum ona göre :)

kime ne al desem böle dio biliomusun mersindeykende annemle marketteyiz deterjan fln alıo bak bu yumusatıcı guzel al dedim kötü cıkarsa gnderirim sana dedi kaydirigubbakcemile3 ama şimdi iiiki almısım dio sende al içinde kalmsın nevresim deilmi nasılsa kullanılıo alacan yani

en alttaki mor olabilir oda renginden dolayıbayanssulusmile bunların yıkanması flnda zor hiç tavsiye etmem

2. olan aralarında an kullanışlı duranı bence
o satenli olan bana nedense böyle eskiden kalmış gibi geldi biraz
you knowun eklediği de güzel ama sanırım sen biraz daha farkllı bi tarz istiyorsn

gerekmezmi kız ekledikleri yatak örtüsü deilmi zaten ben 3 tane aldım

hee ne bilim ben yaaww bilmiyorumkismile hani zati bi sürü nevresim takımı falan alıyoz ya, pike takımı falan direk yorganı örtsek yatak üstüne olmuyo muu :kedi: bi de örtü mü örtcez :kedi:

hee ne bilim ben yaaww bilmiyorumkismile hani zati bi sürü nevresim takımı falan alıyoz ya, pike takımı falan direk yorganı örtsek yatak üstüne olmuyo muu :kedi: bi de örtü mü örtcez :kedi:

çok mu tembelim neeee :kedi:

canım baktımmm dejavu oldum sankiii bilmiyorum sende oldun mu?
evet olmammı ve sadece 2 miz olmadık farkındysan
aslında nevresim takımlarıda cok guzel desenli fln ama yatak örtüsü daha iyi hemen örtersin üzerine nevresimin hemen kirlenmemiş olur ben aç gözlülüğümden 3 tane aldım hiç istemiosan 1 tane al yeter koyacak yer bulamıom zaten
bende de yok daha yatak örtüsü falan ben yatak odamın duvarları mor düşünüyorum ama kararasızımmm

benim 1 duvarım mor ama hepsini yapma boğuyo sadece yatak baslıgının oldugu yeri yap duvar kagıdıda hoş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…