- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #21.961
aman al canım benim bütün nevresimlerim taç her yıkamada renkleri akıyor ama canlı duruo hala bakalım
ya annem de bana diyor alacaksan taç al diye bilemedim ben de neyse alıyım koyuyum bi kenara olmadı nevresim bu fazlası göz çıkarmaz :)
valla benim dolu nevresimim var al sende içinde kalmasın
yarın alcam bak ama sonra pişman olursam gelir seni bulurum dilek
mersine de gitsen bulurum ona göre :)
bu tarzlar hos
en alttaki mor olabilir oda renginden dolayıbayanssulusmile bunların yıkanması flnda zor hiç tavsiye etmem
hımm peki dilekcimm tecrübeli olarak bi de hele, yatak örtüsü kullanılıyo mu? lazım mı? gerekli mi? CADIARZU
evet sekercnm zevklerimiz benziyo yerimseniben
geldimmmm incelemedeyimm
gerekmezmi kız ekledikleri yatak örtüsü deilmi zaten ben 3 tane aldım
hee ne bilim ben yaaww bilmiyorumkismile hani zati bi sürü nevresim takımı falan alıyoz ya, pike takımı falan direk yorganı örtsek yatak üstüne olmuyo muu :kedi: bi de örtü mü örtcez :kedi:
evet olmammı ve sadece 2 miz olmadık farkındysancanım baktımmm dejavu oldum sankiii bilmiyorum sende oldun mu?
aslında nevresim takımlarıda cok guzel desenli fln ama yatak örtüsü daha iyi hemen örtersin üzerine nevresimin hemen kirlenmemiş olur ben aç gözlülüğümden 3 tane aldım hiç istemiosan 1 tane al yeter koyacak yer bulamıom zatenhee ne bilim ben yaaww bilmiyorumkismile hani zati bi sürü nevresim takımı falan alıyoz ya, pike takımı falan direk yorganı örtsek yatak üstüne olmuyo muu :kedi: bi de örtü mü örtcez :kedi:
bende de yok daha yatak örtüsü falan ben yatak odamın duvarları mor düşünüyorum ama kararasızımmm
canım baktımmm dejavu oldum sankiii bilmiyorum sende oldun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?