-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

size bir soru gelinlik çiçeği canlı olsa ne olur? saklanmalı mıdır gelinlik çiçeği? daha çok canlı çiçek hoşuma gidiyor benim...

size bir soru gelinlik çiçeği canlı olsa ne olur? saklanmalı mıdır gelinlik çiçeği? daha çok canlı çiçek hoşuma gidiyor benim...

bende canlı istiodum:sinifsinif: ama hemen bozulur dediler kuzeniminkide canlıydı kuaför foto fln derken salona geldiginde küçücük kalmıstı cunku ben 1 gun arayla kullancaktım 2 defa hatıra olarak kalır canlı gibi olanlar var onlardan al istersen

lepi en azından ne zaman evleniceğin belli
benim öylemi çok rahatsız edio bu durum insanı

zeynebimm her şey sabırlaaa güzelleşiyor,sabret az kaldı ... bir de planlandığı gibi gitmiyor zaten bir bakıyorsun işler değişiyor... o yüzden akışına bırak ,üzülme lütfen..

bana da aynı şeyi dediler hattaa beyaz olupta ortasındaki sarı bölümleri gelinliği bile lekeliyor dediler bütün gün elinde olacak dediler... bilmiyorumkismile

biliyorum cok gec oldu...
ama eve geldim nan dedim bu ne
annem dokmus butun kiyafetlerimi ortaya
kisliklarini vs. yikayalim kaldiralim gotur bir yandan evine....
off dedim anne yapilir mi bu simdi isim var benim...
annemde ki cevap offf deme anneye tas olursun,
mecburen zavalli Ada kiz annesinin butun emirlerine uyarak gece 01:00 kadar butun kiyafetlerini ayarlamis bulundu...
soz verdigi uzere geldi topige foto yuklesin diye...
ama ne mumkun yok olmuyor yapamiyor
o da careyi sevgili Dilege mail atmakta buldu...
canim top sende yapamadim ben bir turlu
sirasiyla sen eklersin...

ereglim feci uykum geldi ama
sizleri kac gundur bekletiyorum diye
artik maille gonderiyorum Dilek ekler nasilsa
yoksa gozlerim agridi ama az kaldi

bu bir onden ekleme olsun
halilarimi da serdikten sonra tamamen cekecegim o zaman her odadan 1-2 foto olur
daha net anlasilir
bunlar bayagi karisik halde cunku

günaydınlar efenim
nasılsınız kızlar
oy adam :1hug: kıyamam kız sana bize resim eklemek için uğraşıp duruosun :1hug:
eregli ve dilek neler kaynattınız kız gecenin o saatine kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…