-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

cubin çok yorucu oluyo aslında ailenle son gecen kalıyo ama senin yorgunluktan gözlerin kapanıo çok şahit oldum çnkü.Benimde cuma kına cumartesi düğün perşembe olsun istedim ama bizim çevremiz çok kalablk perşembe olsa herkes düğüne kadar bizde kalıcak ve ben evleniyorum diyip kendini yemekten temizlikten hizmetten geri çekemezsin ayıplarlar o yüzden dedim ki öle daha çok yorlcam cuma kına cts düğün olsn dedim öle olck Allah kısmet ederse

canım bende hilalle katılıyorum...bende cuma kına c.tesi düğün... en doğrusu bu bence...

gülsüncüm geçmiş olsun canım benim..
çok teşekkür ederim hatigecim....

ben bir eczaneye gidip geleyim... olmayacak bu böyle.... görüşürüz kızlar...

yaa bende karar veremedim bi perşembe yapayım cumartesi düğün diyorum, bide cuma yapayım cumartesi de düğün diyorum kararsızımm bilmiyorumkismile

Sağolun kızlar içimi rahatlattınız ben de acaba kına tarihini değiştirsem mi diyordum. Dün tunalıdaki gelinlikçi teyzeler bir gün ara koy demişlerdi.

opuyorumnanaktan saol canım amin

şimdilerde 1-2 gün arayla yapıyorlar
ancak biz her iki tarafta aynı yerde olunca ardarda yaparız herhalde

Şimdi kısa öz anlatmaya çalışayım ben Malatya'dayım nişanlım Kahramanmaraşlı iki yerdede düğün olacak bazıları diyoki malatya'da kına olsun sadece kına elbisesi giy düğünde de gelinlik giyersin ama benim için önemli olanda buradaki düğünüm olacak maraşa herkes gidemiycek beni burda gelinlikle görsünler istiyorum onun için düşündümki burda düğün salonuna
ilk gelinlikle gideyim düğünün bitmesine 1 saat falan kala kına elbisesini giyeyim kına yakılsın şimdiye kadar planım böyleydi ama şöyle bi problem var düğün sırasında gelinliği çıkarıp kına elbisesini giymek zor olurmu ayrıca gelinliği burda giydikten sonra bide maraşta giyicem kirlenir mi kirlenirse bir gün içinde kuru temizleme yapılır mı lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepinizin yorumlarını tek tek merak ediyorum okuyup geçmeyin .:1no2: :1no2: :1no2:

cnm bnm çok tşk..ben çoklu alıntı yapamıyom yaa öğretin ,tek tek yazıom

fatihten aldım cnm sokak arasında bi yer .şöle diyebilirim gelinlikçiler pasajına gittik orda bi gelinlikçi tarif etti..toptancıymış..çiçeği seçtim kadn düzenledi. damatlık içinde istedim yaptı yaka iğnesi yapıştırıyo arkasına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…