- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #22.081
takvime bakıp aldandın sende kaydirigubbakcemile3 tahmini bi takvimdi o
kasımda olcak sanırım benimki daha buralardayım yani yerimseniben
Aldandım valla :)) Olsun canım hayırlısı olsun
canım bende hilalle katılıyorum...bende cuma kına c.tesi düğün... en doğrusu bu bence...Kızlar size bir şey soracam daha doğrusu danışacam. Siz kına gecenizin ertesi günü hemen mi yapıyorsunuz düğününüzü yoksa bir gün ara verip öyle mi yapacaksınız? Benimkini cuma kına ctesi düğün olarak planlamıştık ancak yeni yeni aklıma takılmaya başladı acaba çok mu yorucu olur böyle?
çok teşekkür ederim hatigecim....gülsüncüm geçmiş olsun canım benim..
Kızlar size bir şey soracam daha doğrusu danışacam. Siz kına gecenizin ertesi günü hemen mi yapıyorsunuz düğününüzü yoksa bir gün ara verip öyle mi yapacaksınız? Benimkini cuma kına ctesi düğün olarak planlamıştık ancak yeni yeni aklıma takılmaya başladı acaba çok mu yorucu olur böyle?
Günaydın tatlımmm.. dün evet ya katılamadım tatlım buraya fazla.. bugün çok yoğun olmayacak sankii :)) opuyorumnanaktan
ohh herkesler burdaymış
nabersiniz ule
deniz hoşgeldin canım nasılsın
Nisancım nice yıllara tatlım bir ömür boyu birlikte olun inş aşkla huzurla.
cute çiçeğini beyendim hemde çokdamat için yaka çiçeği düşünmemiştim hiç gelde bi konuşalm nereden aldın ne kadar aldın iyice bi anlat
Kızlar size bir şey soracam daha doğrusu danışacam. Siz kına gecenizin ertesi günü hemen mi yapıyorsunuz düğününüzü yoksa bir gün ara verip öyle mi yapacaksınız? Benimkini cuma kına ctesi düğün olarak planlamıştık ancak yeni yeni aklıma takılmaya başladı acaba çok mu yorucu olur böyle?
oh oh :) Ben de bu haftayı sakin geçiriyorum.gün boyu birlikteyiz öyleyse :1rolleyes:
CUTE senin düğün ne zamandı?
çiçeğin çok güzelmiş
evinin resminimi ekledin sen?
komşu olduk mu cidden haticebende göremiorm seni netces
ohh herkesler burdaymış
nabersiniz ule
deniz hoşgeldin canım nasılsın
Nisancım nice yıllara tatlım bir ömür boyu birlikte olun inş aşkla huzurla.
cute çiçeğini beyendim hemde çokdamat için yaka çiçeği düşünmemiştim hiç gelde bi konuşalm nereden aldın ne kadar aldın iyice bi anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?