-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

cute dünde yazdım bi yerlere ama gerçekten güzelmiş el çiçeğin çok gerçekçi güle güle kullan.
Güzelce sar sarmala bari de tozlanma yapmasın dikkat et.

saol gizemcim,herkese teşkler soranlar olmuş 45 tl ye aldık..çıkmam gerek işim çok öpüldünüz..

b ence dikkatli olursan kirlenmez zaten düğün salonu diyorsun yani kapalı bir mekandan bahsediyorsun; açık alan olsa kirlenmesi doğal... Bir günde kuru temizlemeye güvenme, riskli olur bir de gelinilikte kullanılankumaşa göre de kuru temizlemede modeli sönebilir.. Bunu gelinlikçine danıştın mı??

cnm geçen yıl bi arkdşım evlendi
önce gelinlikle geldi
sora gidip kına elbisesini giydi
1saat kadar sorada kınalığı giydi kınası yakıldı
çok ta güsel oldu
onunda 2 yerdeydi düğünü
kirlenirmi filan die düşünme bence
çoğu kişi 2kez giyiyo böle durumlarda

45 tl iyiymş yahu iğneyide yapıştırıo he tm canım benim bi gidiymde fatihe daha doğrusu önce bi gelnlk seçeym

cute çoklu alıntıyı şu şekilde yapabilirsin
alıntı yap ın yanında MQ var alıntı yapılcak mesajların hepsine bas o MQ ya sonra Cevap yaz butonu var oraya tıkla yorumunu yaz yolla

Allah senden razı olsun :) çoklu alıntı yapmayı ben de bilmiyordum öğrenmiş olsdum

ka
bugün nişanlımla benim 2.yılımız opuyorumnanaktan
boshayallersmile
:çok üzgünüm:

ne güzel biz 2 yi 3 e katladık hehe darısı sizin başınıza nice 2 ler görün birlikte:kedi:

günaydın kızlar..... ben yine hastalandım yaa.... faranjitte oldum... sesim çıkmıyor(
cute.. canım çiçeğin çok güzelmiş..
nisanım.. hayırlı olsun canım.. nice senelere inş.:)))
ay geçmiş olsun canım dikkat et kendine düğününe az kaldı senin

yani bana da dediğin mantıklı gelio amma velakin ben bunu deidğimde bana demişlerdiki iki kez mi gelcez
çünküm uzakta oturuo bi kısım
oyüzden ara vermeden yapılcak sanırım
zaten anneme desem yeni adet çıkarma der

canım valla senin yaptığını yapan çok kişi var
hevesin varsa herkes görsün istiosan giy gelinliğini kına zamanı kınalığını giyin
zaten kirletecek tek şey kına ki ozaman onu kutusuna koyun kaldırın
hiç bişi olmaz
kuru temizlemeden dolayı korkun varsa civardaki kuru temizlemecilere bi sor
nekadarda temizlerler
özel durumunu anlat mümkün mü böle bi durumda kısa sürede temizlik yapmanız de için rahatlasın

günaydınn kızlarrrrrrrrr :) herkese musmutlu bi gün diliyorum :)
gülsun geçmiş olsunnn
iki yerde de gelinlik giyilebilir gayetde güzel olur bncee mutluklarrr :)
adanında masal evceğizini çok merk ettimmm yaa :d

lepi biz de daha dün annemle bu konuyu konuscuk bnm düğün pazar dedim cuma olsamı kına arada bigün dinlenme payı olur ahhh demezzz olaydımmm işde herseyde farklı olmk istyormus daha önceden boyle birsey görülmüş müü dedim anne tammmm msj alındı kına cumrtesi günü

heraa
ben demiyom bil artık öğrendim annemin huyunu
cumartesi günü nişan yapalım benimki işe gidio pazar yorulmasın demiştim dinlensin
yok dedi c. ertesi çalışanlar nası gelcek vs
dediğime pişamn olmuştum pazar olmuştu nişan
şimdi mesela gene c. ertesi istiyorum nikahı iznimizden bi gün boşa gitmesin pazar tatile gidelim diye
bilmiom ne dicek
günü alıp gelsem öle mi desem acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…