- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #22.101
Şimdi kısa öz anlatmaya çalışayım ben Malatya'dayım nişanlım Kahramanmaraşlı iki yerdede düğün olacak bazıları diyoki malatya'da kına olsun sadece kına elbisesi giy düğünde de gelinlik giyersin ama benim için önemli olanda buradaki düğünüm olacak maraşa herkes gidemiycek beni burda gelinlikle görsünler istiyorum onun için düşündümki burda düğün salonuna
ilk gelinlikle gideyim düğünün bitmesine 1 saat falan kala kına elbisesini giyeyim kına yakılsın şimdiye kadar planım böyleydi ama şöyle bi problem var düğün sırasında gelinliği çıkarıp kına elbisesini giymek zor olurmu ayrıca gelinliği burda giydikten sonra bide maraşta giyicem kirlenir mi kirlenirse bir gün içinde kuru temizleme yapılır mı lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepinizin yorumlarını tek tek merak ediyorum okuyup geçmeyin .:1no2: :1no2: :1no2:
Şimdi kısa öz anlatmaya çalışayım ben Malatya'dayım nişanlım Kahramanmaraşlı iki yerdede düğün olacak bazıları diyoki malatya'da kına olsun sadece kına elbisesi giy düğünde de gelinlik giyersin ama benim için önemli olanda buradaki düğünüm olacak maraşa herkes gidemiycek beni burda gelinlikle görsünler istiyorum onun için düşündümki burda düğün salonuna
ilk gelinlikle gideyim düğünün bitmesine 1 saat falan kala kına elbisesini giyeyim kına yakılsın şimdiye kadar planım böyleydi ama şöyle bi problem var düğün sırasında gelinliği çıkarıp kına elbisesini giymek zor olurmu ayrıca gelinliği burda giydikten sonra bide maraşta giyicem kirlenir mi kirlenirse bir gün içinde kuru temizleme yapılır mı lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepinizin yorumlarını tek tek merak ediyorum okuyup geçmeyin .:1no2: :1no2: :1no2:
insan bi hoşgeldin der yaa kimse takmadı bnimafoldumben
45 tl iyiymş yahuiğneyide yapıştırıo he tm canım benim bi gidiymde fatihe daha doğrusu önce bi gelnlk seçeym
cute çoklu alıntıyı şu şekilde yapabilirsin
alıntı yap ın yanında MQ var alıntı yapılcak mesajların hepsine bas o MQ ya sonra Cevap yaz butonu var oraya tıkla yorumunu yaz yolla
ka
bugün nişanlımla benim 2.yılımız opuyorumnanaktan
boshayallersmile
:çok üzgünüm:
ay geçmiş olsun canım dikkat et kendine düğününe az kaldı seningünaydın kızlar..... ben yine hastalandım yaa.... faranjitte oldum... sesim çıkmıyor(
cute.. canım çiçeğin çok güzelmiş..
nisanım.. hayırlı olsun canım.. nice senelere inş.:)))
Kızlar size bir şey soracam daha doğrusu danışacam. Siz kına gecenizin ertesi günü hemen mi yapıyorsunuz düğününüzü yoksa bir gün ara verip öyle mi yapacaksınız? Benimkini cuma kına ctesi düğün olarak planlamıştık ancak yeni yeni aklıma takılmaya başladı acaba çok mu yorucu olur böyle?
ne güzel biz 2 yi 3 e katladık hehe darısı sizin başınıza nice 2 ler görün birlikte:kedi:
öğretebildiğime sevindim
hatice kız sen bana davet gönder bakym komşuluk için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?