-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hb cnm bnm çok saol güzel dileklerin için Allahım en kısa zamnda sanada yaşatsın güzelim tüm kalbimle ve içtenliğimle sölyrm opuyorumnanaktan
nişanım 24 nisanda hayrlısıyla :kedi:
düğün ne zamn onu bilmiorm iste güzelim ama yazcım şimdiden söz :1hug:

Adacım evin çok güzel tam yerleşmiş fotoğraflarınıda görürüz inş :1hug:
ben kırmızı koltuğu göremedim ya mafoldumben

hoşgeldinnn
hayırlı olsunnn cnm sayabileceğin bir gün olmasıda güzel bişey ya sende benim gibi mayısda niaşnlanacağını düşünüp hala istemeye gelinmemiş olsaydıınkaydirigubbakcemile3

cok saol cnm darısı senin başına inşallah inan bnmde olayım çok belirsizdi ve hiç hesapta bu kadr kısa sürede olacağı yoktu Allah yardım edio gerçekten yeterki canı gönülden isteyip aileleri ikna edebilmek gerisi gelio erkek tarafı saolsun bastırıolar :lepi:

o zaman mirabaaaa a.s. :1hug:

meraba adaş kaydirigubbakcemile3

annamm 24 nisana önemli bir olay daha eklendiii ohh ohh akşama kadar dua etcez yineopuyorumnanaktan
canım çokk teşekkür ederimm aminn RABBİM isteyen herkeze hayırlısıyla nasip etsin ..
bende birgün pat diye gelip kızlar istemeye geliyolar demeyi çok istyorum bakalım ne zaman nasip olucak yada olucak mı??
senin adına çokk sevıindim canım ilk adımı attınız maşallahhh heyecan dorukta dimii:kedi:

ben yeni üyeyim yaa birşeyi anlamadım burdaki sohbetler nasıl oluyo,konu nasıl açılıyor, nasıl akip ediliyor msn şeklinde dğilmi,konu nerden açılıyo,nerden takip ediliyo yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar slm herkese

slm cnm hg boshayallersmile

amin cnm amin Allah isteyen herkese nasip etsin kaydirigubbakcemile5
umutsuzluğa kapılma sakın bak dedğim gbi herşey bi anda oluo ki bnm annem hç istemiodu babm yanımdaydı şükür sorun çıkmadı annem hala istemio ama olsun hç takmıorm bile bayanssulusmile
hemde ne dorukta güzelim artık bulutlara yükseldi bu cmrtesi istnbula gdecm alışveriş için :lepi:

amin cnmmm
hepimiz için hayırlısı olsunnnolumunekankayizsmile

hayır gelinlikçiye danışmadım doğru söylüyosun bide gelinlikçiyle görüşeyim vardır böyle benimle aynı durumda olan eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…