- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #22.181
kızlar adanın evı spedenın profılde eklıymıs hahaha benım gıbı adanın profılıne bakanlar goremez spedye bakın adanın evını gormek ıcın.
adammm canım cok şukur evınızıde yerlestırdınız ALLAH ım agız tadıyla oturmanızı nasip etsin canım .çok güzel günler gör orda,güzel misafirler ağırla (bizi yani ) :))))
denizzzzzz hoşgeldin canım .hadi hayırlı olsun canım ne kadar güzel ya bende istiyorum foto varmı canım ??ALLAH ım tamamına erdirsin ,nişanınız belirlendimi ne zaman olcek benide yaz ayakkabına olurmu ?
topıgın son gelını ben olcam heralde cıkmaz ayın son persembesınde
hoşgeldinnn
hayırlı olsunnn cnm sayabileceğin bir gün olmasıda güzel bişey ya sende benim gibi mayısda niaşnlanacağını düşünüp hala istemeye gelinmemiş olsaydıınkaydirigubbakcemile3
o zaman mirabaaaa a.s. :1hug:
hb cnm bnm çok saol güzel dileklerin için Allahım en kısa zamnda sanada yaşatsın güzelim tüm kalbimle ve içtenliğimle sölyrm opuyorumnanaktan
nişanım 24 nisanda hayrlısıyla :kedi:
düğün ne zamn onu bilmiorm iste güzelim ama yazcım şimdiden söz :1hug:
günaydın mı desem tünaydın mı desemmmm
ne desem
nbr kızlar
anca gelebildimmmmm bilmiyorumkismile
arkadaşlar slm herkese
annamm 24 nisana önemli bir olay daha eklendiii ohh ohh akşama kadar dua etcez yineopuyorumnanaktan
canım çokk teşekkür ederimm aminn RABBİM isteyen herkeze hayırlısıyla nasip etsin ..
bende birgün pat diye gelip kızlar istemeye geliyolar demeyi çok istyorum bakalım ne zaman nasip olucak yada olucak mı??
senin adına çokk sevıindim canım ilk adımı attınız maşallahhh heyecan dorukta dimii:kedi:
Masal Evi ni gördüm sonunda :)) misss gibi herşeyy :))
cok saol cnm darısı senin başına inşallah inan bnmde olayım çok belirsizdi ve hiç hesapta bu kadr kısa sürede olacağı yoktu Allah yardım edio gerçekten yeterki canı gönülden isteyip aileleri ikna edebilmek gerisi gelio erkek tarafı saolsun bastırıolar :lepi:
meraba adaş kaydirigubbakcemile3
b ence dikkatli olursan kirlenmez zaten düğün salonu diyorsun yani kapalı bir mekandan bahsediyorsun; açık alan olsa kirlenmesi doğal... Bir günde kuru temizlemeye güvenme, riskli olur bir de gelinilikte kullanılankumaşa göre de kuru temizlemede modeli sönebilir.. Bunu gelinlikçine danıştın mı??
aaa yeni bir üye gelmişşş
çisil naber kuzum
emma hoşgeldinn
amin cnmmm
hepimiz için hayırlısı olsunnnolumunekankayizsmile
bn göremedm cnm ya nerden bakılıo adamızın evine laelaelaelaelae
speddy nin profilinde ekli canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?