-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar büyüklerin kendi kafalarına göre yerleştirme yaptıklarını gözardı etmeyin bakarken tamam mı,daha sonra ben düzelteceğim
bir de gece çok geç olduğu için hepsini gönderememiştim maile,tamamı ve tamamen yerleşmiş halini albüme koyarım artık :)))

Son düzenleme:
adacım.... herşey çok güzel... evinde... mobilyalarında... artık evine geldiğimzde daha detaylı inceleriz inş:))

emma cım.. seninde hayırlı olsun canım.

ada ,hayırlı olsun evin,Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin ...

lepi ,bağdat düğün salonu var maltepede içi yeni dekora edilmiş ,sitesinden bak istersen..

ADA canım bak böyle daha güzel olmuş gerçekten tüm eşyalarına bayıldım..
Onları yerleştirmek düzenlemek ne keyiflidir hepsi kendine ait hepsi senin canım güle güle kullan.
Bana istediğin zaman söyle albumu silerm..

adacım.... herşey çok güzel... evinde... mobilyalarında... artık evine geldiğimzde daha detaylı inceleriz inş:))

emma cım.. seninde hayırlı olsun canım.

teşkkr edrim gülsüncm hg opuyorumnanaktan

ben onun albümlerinden baktım canım valla..boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

anldm cnm teşkkr edrim yinede buyrunnnnnnnnn

adacım
herşey mükemmel gözüküo Allah sağlıkla,mutlulukla, huzurla kullanmanı nasip etsin tabi bedinle beraber yerimseniben

teşekkür ederim kızlar çok sağolun
özellikle her aşamasını fotoğraf karesi haline getirdim ki...
bu anları unutmayayım
ve düzenlenmiş halinin kıymetini daha iyi bileyim...
Bir de sizlere örnek olsun...evinizin yerleşme aşamasında ki karmaşayı gözünüzde büyütmeyin diye...
sonrası bir huzur oluyor çünkü ve bu huzura bir kaç saat içinde erişiliyor...
Dediğim gibi örtü,aksesuar tarzı şeylerin yerleşmesini önemsemedim...
kimseyi kırmak istemedim,çünkü hepsi benim için orada onca saat uğraşıyorlardı...
Diledikleri gibi yerleştirsinler istedim...
nasılsa orası benim masalımın evi....o masalı ben yönlendireceğim kaldıki aksesuarlarını mı istediğim gibi yerleştiremeyeceğim sonra...

off site çok ağır yaw önceki sayfalara gidemiyorum

Adacım Allah huzurla kullanmayı nasip etsin cnm çok güzel eşyaların. ne güzel bi anda toplanmış ben 1 hafta uğraştım evle ki tüm eşyalarım yok.tabi tek başına olunca böle...öpüyorum çook..

bir kez daha hatırlatayım
hepinizi evimde misafir edeceğim
ortak bir gün ayarlayıp,şimdiden bilin hanımlar :)))

en güzelini yapmışsın cnm nasılsa ev sizin artık düğünden sonra istediğin gbi düzenlersin yerimseniben

grace canım bakıyorum limdi girişi falaln nası bunun
sen biliosun sanırım fotolar yanıltmıosa iyi gibi duruo

buarada ada kızzz
baktım evine şirin çok güzel maşallah
bizim ev gibi minicik
ama çok şirin
herşeyin cuk oturmuş
ne eksik ne fazla
valla kendim geldim gözümün önüne
mutlu ol emi hep

buarada çamaşır makinesi lavabonun yanında ya
su ona gelip makiyi çürütmez dimi
bizimkinin yeride tam olarak o şekilde
ama benim bulaşık mak. şimdilik yok mutfağa koyarım diodum

anam gördum evi grdum ama gelince ayrıntılı incelicem adaam allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin inş

bu arada yeni biri gelmiş ece sipidi aklinialirimsmile

yeni biri kim kız
hem sen nereye gidiyorsun daha yeni geldin
gecenin 3 ünde sana mail attım sen yükle diye ama ohoooo Dilek hanım koçişi bırakıp gelemedi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…