-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

çırpıcıya bayıldım ama kesin sırf kalpli diye pahalıya satarlar,

speedy bugün beyazgülün vitrinine baktım güzel şeyler var ama senin nişanlığını göremedim beyazgüldü dimi yanlış hatırlamıyorsam?

geçmiş zamanda çok vardı jean genelde anneler,ablalar karar verdiği için.
Şimdi nerede vallahi çokta saçma söz konusu bile olamaz böyle evlilik.lmaz:

çocukta beğenmiş beni yolda görmüş birde eve gelince fotoğrafımı görmüş :1ninca: delinin zoru ,işte güldüm geçtim anneannem iyi yapmış kaydirigubbakcemile ben Emreme varcam zemuszemus

size bir şey sorcam arkadaşım diyetisyene gitmiş kızılayın orda bi liste vermiş 3 hafta sadece onu yiyecek her günün her öğünü aynı böyle mi olur?yani hep aynı şeyi yiyerek zayıflanır mı ki?öğle sebze,çorba salata var akşam et çorba salata hergün olur mu böyle?

jean canım ben tek tip beslenmeyle kilo verileceğine inanmıyorum
sonuçta vücüdün herşeye ihtiyacı var
peynirde lazım ekmekte et te lazım

bana da öyle geldi size sorayım dedim,birde hiçbirşey yapmamış adam sadece kilosuna bakmış ne kan testi ne bir şey

organiksheker hoşgeldin tatlım
ben kendi adıma stresli,yorgun,gergin,uykusuz ve yoğunum
sen neler yapıyorsun???

sipaydii benim çocuğumun resmini nerden buldunda ekledin oraya?
babası görse çok kızar
dimi kız çisil :ecrin_bebek:

iyilik kızlar nolsunn bu ara gelinlik modelleriyle yatıp gelinlik modelleriyle kalkıyorum yarın akşam bi yere daha gidicem bu arada davetiye işinide çözmeye çalışıyoruz h.sonu onuda hallederiz büyük ihtimal gelinlik işinide haftaya 24 üne kadar beğenmem lazımki dikime başlansın yetişir heralde dimi ayy bi telaş sardı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…