- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #22.361
yok bee kuzum nerde asıl bundan sonra işler başlıyo aslında güzel heyecan vericide ben panikim[/QUOT
ay ben bitti sandım az kalmış ya ,peki ne kadar sürüyor hazırlıklar canım ortalama merak ettim,ona göre nişan tarihi belirleyeyim zamanı gelince boshayallersmile
hazırlıklar kişilerin maddi ve manevi durumlarına göre değişiyo canım ben çalışmaya başladığımda çeyiz almaya başladım ortalama 1,5 -2 senedir nişnalımla beraber uğraşıyoruz. bu arada haziranda 1 yıl olcak nişanlanalı bunun öncesindede yaklaşık 1 yıl söz dönemimiz oldu
hazırlıklar kişilerin maddi ve manevi durumlarına göre değişiyo canım ben çalışmaya başladığımda çeyiz almaya başladım ortalama 1,5 -2 senedir nişnalımla beraber uğraşıyoruz. bu arada haziranda 1 yıl olcak nişanlanalı bunun öncesindede yaklaşık 1 yıl söz dönemimiz oldu
anamm ve hala bitmedi eyvahedigeldismile ah yavrum ya sende şu çeyiz işinde nişanlınla kalanlardan mısınbende öyle olcam galiba yav ne desekte onlar yapsa speedy ve you_know yardım please ayarlarım bozuldu
Pınarcım naber nasılsın?evlilik nasıl birşeymiş
PINAR canım umarım herşey istediğin gibi olmuştur.
çok şükür herşey çok güzel oldu speedy sağol tatlım
Ada evin nerede hani bebem taradım göremedim yanisan yıldönümün mü var kutlarım tatlım:)
ben geldimmm ben geldimm :)) size Alp Dağlarından yazıyorum :))
Havalar nasıl kuşum bende Everestteyim çok rüzgarlı yawwwben geldimmm ben geldimm :)) size Alp Dağlarından yazıyorum :))
hoşgeldinnn alp dağlarının kraliçesibayanssulusmile
Havalar nasıl kuşum bende Everestteyim çok rüzgarlı yawww
Adam hala göremedim evi
Havalar nasıl kuşum bende Everestteyim çok rüzgarlı yawww
Adam hala göremedim evi
ada canım evin çok çok güzelmiş,ne güzel yerleştirmişsiniz kaç metrekare bu ev?ay birde kirasını sorsam ayıp mı olur bizde istanbulda yaşayacağız da:ecrin_bebek:
Kızlar napiyonuss adam fotolar yüklendi mi?j
adacımm harika olmuş evin bayıldım
allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin arkadaşım
aa adacım sen ne öğretmenisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?