-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ben gidiyorum speedyim ya fırsat bulursam uğrarım yine
bişi olursa çağrı at gelirim ama

ece tamam şekerim git bakalım son bombalar için arada gel işte...

dilek kimse seni sevmiyor sanırım...

bocuq kız benden var ya 2 tüp alsalar bile kopartıyorum hadi 2 tüp aldı tek kolum neyine yetmiyor da beni süzgeçe çeviriyor..

walla bişe diemedim ki ben zaten kan verirken bayılıorum test odası die bi yer vardı o odaya gelen herkesten öle alıolardı bendn öncekilerdende hıc bıse anlamadım valla bugün sonuclar cıkacak bakalım ne olcak

hımmmm modell belli mi bakem yaww merak ettim. senin nişan resmin yok mu yaw merak ettim ikisini de ekle düşüneyim biii sana nasıl olur diye faln.. yada ona göre model eklerim sanaa.

hımmmm modell belli mi bakem yaww merak ettim. senin nişan resmin yok mu yaw merak ettim ikisini de ekle düşüneyim biii sana nasıl olur diye faln.. yada ona göre model eklerim sanaa.

nişan resimlerim facede var kızlar baktı ordan hep gelinliğin resmide resim cektirmedi ki kadın yasak dedi onada

böcük kimdin len özlemmi bakcam bende merak ettim nişan kıyafetini ben nişan yapmadım:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…