-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ben çiçek eklicem topiğime herhangi bir gelişme alarm eğlence ekşın oldugu takdirde özelden mesaj atın briniz sositososito

you_know cum çiçek dedin de gene aklıma geldi, söliyim sana :) senin mor çiçek var ya güzeller güzeli, meşhur olmuş :) nette gelin buketi diye aradığımda her sitede karşıma çıktı yaaa :)

selam kıslar bn geldim

sulugöz yakındır seninde avatarına laf söylerler

eveet, sulugöz bu nası avatarr alsanaalsanasmile ben şahsen bizzat kendim çok rahatszı oldum, değiştir lütfenn :umursamaz:

gulsunum :)))

Çoğu normal cam bardak ve cam fırın kapları bulaşık makinesinde yıkanabilir. Kristal ürünler ise, üzerlerinde “Bulaşık makinesinde yıkanmaya müsaittir.” ibaresi yoksa makineye konulmamalıdır.

Püf Noktası: Elle boyanmış veya dekore edilmiş cam eşyaların otomatik bulaşık makinesinde yıkanması tavsiye edilmez.
Alıntıdır...

MUTFAK/SOFRA TAKIMLARIGündelik sofra takımları makinede güvenle kullanılabilir. ınce porselen takımlar üzerindeki süsleme ve dekorlar sır-altı tekniği ile yapılmışlar ise, ürünler bulaşık makinesinde bir zarar görmez. Ancak takımlarınızın süslemelerinin sır-altı tekniği ile yapılmadığına dair kuşkularınız varsa, o parçanın üzerinde “Bulaşık makinesinde yıkanmaya müsaittir” ibaresinin bulunup bulunmadığına bakın veya üreticisine danışın.

Püf Noktası: Antikalarınız ve el yapımı- boyalı çinileriniz elde yıkanmalıdır.

adamm... teş.edeirm cvp için... ama ben kutusunu attım... bu paşabahçenin cam kristalleri varya renkli olmayanlar... işte onlardan benimkiler... etiketleri falan kalkmıyor... makinada yıkamayı düşünüyorum.. etiketlerin çıkması için...

birde beyaz eşyaların üzerinde etiketleri nasıl kaldırdınız yaa... benimkiler tam kalkmadı.. ve leke kaldıı((

ÇATAL BIÇAK TAKIMLARIPaslanmaz çelik ve gümüş çatal bıçak takımlarının bulaşık makinesinde yıkanması genel olarak herhangi bir sorun yaratmaz; ancak aşağıdaki hususlara yine de dikkat etmeniz gerekir:

Doğrudan ve uzun süreli temas çatal bıçaklarınızı karartabileceği için salata sosu gibi asitli yiyecek kalıntılarını, meyve veya tuz kalıntıları bulunan kapları önceden suya tutun.
Suyun bütün yüzeylere ulaşmasını sağlamak için çatal-bıçak sepetinizin aşırı dolu olmamasına dikkat edin. Bu sayede suyun çatal bıçakların her yerine temas etmesini ve bulaşıkları iyice temizleyip kurutmasını sağlayabilirsiniz.
Satın aldığınız tüm çatal bıçak takımlarınızın üzerinde “Bulaşık makinesinde yıkanmaya müsaittir” ibaresinin bulunup bulunmadığını kontrol edin veya üreticisine danışın.
Yıkama sonrasında çatal-bıçak takımlarınızı makineden hemen çıkarın, zira makine içerisindeki nemli ortam pas lekelerinin oluşmasına neden olabilir.
Gümüş ve paslanmaz çelikten yapılmış takımları bir arada aynı çatal-bıçak sepetine yerleştirmeyin, zira paslanabilir veya matlaşabilirler.
Ahşap veya kemik saplı çatal-bıçak takımları bulaşık makinesinde yıkanmaya uygun olmayabilir.
Sapları tutkal ile yapıştırılmış eski model çatal-bıçak takımları makinesinde yıkanmaya uygun olmayabilir.

PLASTıKLER
Sadece bulaşık makinesinde yıkanabilirlik garantisi verilmiş olan plastikten ürünler bulaşık makinesine konabilir.

YEMEK PıŞıRME KAPLARIPaslanmaz çelik tavalar bulaşık makinesinde yıkanmaya mükemmel denecek ölçüde müsaittir. Ancak ahşap saplı tavalarınız bulaşık makinesinde yıkanmaya uygun olmayabilir.

canım dilekkk yawww baktım mükemmel şeyler ama bende düşünüyorum acaba öyle bişey yapsam mı diye ama kararsız kaldımmm yaww

olsun güzelim ben hertürlü söze hazırım ama karşıdakininde hazır olması gerek cevabını alır çünkü
cevabını alır ama ısrarla fetva vermeye devam eder

ciddimisin kız hangi site o adresini versene bitek fotografcılarıma izin vermiştim ben kullanmaları için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…