-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

evet canım dün bana hakanda öyle bişeyden bahsetti 1 yıl kira da oturalım sonra
ev alalım falan dedi ama ne biliyim bende 1 kez girmezsek bi daha zor gibi geliyor
sen neden başında alamdın ev.

aaa caspersy cok sevndim senn adınaa ohh mutlu huzurlu sağlık güzel günlerde kocişinle otrrr darsı tüm kiracıların başına inşallh :) sulugöz hayırdır canını sıkan durum inşallh çözümlencek birseydir :S

canım msnin varsa özelden gönder öyle anlatayım olmazmı

olur canmm attım msj

evet canım dün bana hakanda öyle bişeyden bahsetti 1 yıl kira da oturalım sonra
ev alalım falan dedi ama ne biliyim bende 1 kez girmezsek bi daha zor gibi geliyor
sen neden başında alamdın ev.

canm birikimimiz yoktu elimizde
düğündeki takıları bide 6 ayda biraz daha birikim yaptık o şekilde aldık biz evimizi

caspersy hayırlı olsun canım...
sulugoz... geçmiş olsun.. dikkat et canım kendine...
speddyyy... kız sen düğüne kadar nasıl sabretcen yaaaa

caspery çok mantıklı ama kendi açımdan düşünmek istiyorum bi kere girmezsek daha zor gelir gibi geliyor ya canımmmm ne biliyimmm.. istanbulda takılarla falan ev almakta pek mümkün değil...

gulsun hiç bilmiyorum be canımm napsam ki yaww

tatlım biraz sakin ol bu kadar stres yapmaya gerek yok..hersey olacana varıyo sonucta üzüldügünde senn yanına kalıyor bu yuzden hiç sıkma canını

caspersy hayırlı olsun canım...
sulugoz... geçmiş olsun.. dikkat et canım kendine...
speddyyy... kız sen düğüne kadar nasıl sabretcen yaaaa

saol canm benmm

canm bu tamamen bütçeyle ilgili bi durum
inş siz alabilirsiniz düğünden önce

şu elbise çok hoşuma gittiii :) ilerde eğer bi sözüm olursa bu tarz bi elbise alırımm :) başka yerlerde de giyilebilir abartılı değil :)

ay harika bi model bu
elbise modeli aradığım bi zmnda öle iyi geldiki bu
başka model varsa elinizde eklesenize kızlaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…