-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar bu arada eğer günlük kullanmak için tabak takımı almadıysanız dun carrefourda görum güral porselenin 45 liraydı çok guzellerdi ama ya

düz renklerde vardı beyaz desenli olanlarda bak ikeadada var ben siyah aldım oradan mesela turuncuda görümcem getirmişti aynı takım zemuszemus ama siyahı cook guzellllll

ıkea DA gördüm canım ama kutu içinde set yani istediğin gibi alamıyorsun hepsi birden almak zorundasın ben 6 çukur tabak 6 düz tabak gibi istiyorum. akannehir

Bide koluma çiçekte takarsam çok boğulucak gibi yaw kafa da çiçek bide kolumda lmaz: onun için yapmıycamm akannehirakannehir

6 duz 6 cukur tabak 6 da pasta tabagı var içinde tatlı tabagımı ne diolar ama carrefourda o duz renklerden istedigini alabiliosun

6 duz 6 cukur tabak 6 da pasta tabagı var içinde tatlı tabagımı ne diolar ama carrefourda o duz renklerden istedigini alabiliosun

tamamdır bakıyım ona da bi ara kaydirigubbakcemile5
aciliyeti yok ama evde olsun canım ucuz fiyatı sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

iyiymiş fiyatı yaw 45 Tl. ben almıştım
ama almayanlar gidip görsün gerçekten fiyatı uygunmuş...

bence de gidip bakarım bi ara bana yakın bi carrefoura hihoyyyt

slmm güzellerr
ayy çok özledim sizii
günlerimin özetini geçeyimmm
artık evimizdeyiz...
c.tesi günü temizlik yaptıkk
pazar günü de evimize taşındık şükürler olsun...
ufak tefek yerleşmeyen yerler var ama yine de derli toplu oldu evimiz...
siz neler yaptınız bakalımm

hayırlı olsun canım, ağız tadıyla huzurla oturun inşallah.. :Saruboceq:

resimlerini de bekleriz ama evininnnn :kedi:

benim gelinlikli buketimin oldugu fotografımı bi site almıs kullanmıs gdmt te denk gelmiş bana söledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…