-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

çöp kovasınıda aldım ama bırakmadım yawssffss :)) bi pamukluğu almadım ne gerek var

nan olum tam istediğim modeli almışsın :roflol:
hatigem bunun çöpünü varya bnmki kesin ayağını takıp düşürüp kırar
kesin kesin diyorum bak :roflol:
pamukluğunada diş macununu koycan bacım diş fırçalığına sensody sığmıyo ki :roflol:

of allam ya
bu hücreyi bana dert diye mi verdin yoksa sabrımı mı ölçmek için gönderdin bilmiyorum...
yaw diyorum ki bay hücre öyle herşeye karışma...
ama yok sanki ben ona söylemiyorum,
halıcıya gideceğiz akşam çıkışta,seçtiğim halılar gelmiş onları alacağız...
dedim ondan sonra ben kuaföre gidip bir kaşlarımı aldıracağım
sen de evimize geçersin
yok efendim o kaşlarımı tamamen uzatınca nasıl oluyormuşum merak ediyormuş böyle uzun kalsınmıştan tutun da
eve birlikte gidelim ben alırım demeye kadar bin tane laf söyledi...
sonuç mu...
hiççççç ormanvari kaşlarım ve ben bay hücreye eşlik ediyoruz bugünde ((

:roflol::roflol::roflol:

canmcmm erkek milleti karışmasa olur mu hiçç

yaw ben pamukluğu çok kullanırım ..tonik kullanırken lsm oluyo ...

ada inanamıyorum bay hücreyeakannehir
ki sana hiç inanamıyorum
kaş sadece bi 10 dk alır
bukadar zamanı nsl ayırttıramıyosunki bay hücreye
beklesin yani bi 10 dk
çok şükür bu konularda hiç karışmadı nişanlım
saç baş her neyse müsade etti,bekledi

anlamadım ki....
normalde bu böyle değildi,hiç karışmazdı.Son zamanlarda hiç yalnız kalamıyoruz,hep etrafımızda birileri var falan...acayip bunalmış,yalnız kalmak istiyormuş....kaşımı yanımızda birileri varken aldırsaymışım...hiç olmazsa bugün yalnız olabiliyormuşuz...
ben size söyleyeyim...
bu hücre niyeti bozdu..

ada kız valla senin kocişten kötü sinyaller aldım bianeyvahedigeldismileaklinialirimsmile

heheh olmadı onuda alırım yaaa gittiğim zaman :))

bencede bozmuş gibi valla
ama sadece 10 dk süreceğini söle bence ona
2saat sürmüyo sonuçta
yada yarın öğlen yemeğinde filan gidip aldıracaksın cnm
başka çaren yok

bende iğneli epilasyona gidiyodum
kendim alamıyodum tabi alsam çoğalırdı öle demişti epilasyoncu uzayınca gel diyodu
tesadüfen o zamanlar sevgilim olan nişanlım sağolsun bana ayhan ışığım derdi :roflol::roflol::roflol:

kız öle deme :roflol: yalnız kalmak istiomus cocuk niyeti niye bozsun allah seni delikafadulden

ada kız valla senin kocişten kötü sinyaller aldım bianeyvahedigeldismileaklinialirimsmile

bu çocuk 7 yıl boyunca efendi,terbiyeli öyle saçma sapan istekleri olmayan saygılı biriydi...ne oldu çözemiyorum,hepi topu 17 gün sonra hep bir arada olacağız...
canına mı tak etti nedir
ayyy yazık kızzz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…