-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

saat gelmiş yaaa farkında değilim amma çalışmışım hee ödül alıcam..hatigee sen çıkmamışın cnm bu saate kalmıyodun ..

ada kız ne dicim kociş haftasonu sınavdan cıkınca eski iş yerine gitmişti şimdi 3 sube var aynı yerde 1 ine gitmiş diğerinede gidip oradakileri görim demiş yolda uzak sayılır yürümüş kampüsün içinde bakmıski kapının önünde babası 5 aydır ilk defa gördu aradı gitmiyorum ded nie dedim işte fln dio zorla aldım agzından üzülmüş gibiydi onu öle görunce çıldırıyorum biliomusun kinim artıo

:roflol: :roflol: :roflol:

bu arada o çizelge de 17 gün kaldığını şimdi mesajı yazarken farkettim de,birden çok sıcak olmaya başladı burası...

ay kaşlı bıyıklı git sen havuc anne gibi oda hıyarlı baba olsun evinizde sıpaydıcılık oynaynaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Dilek ya
offf çok zor bir durum....sen fazla duygularını yansıtma yine de eşine tamam mı,belliki üzülmüş
bırak uzak olsunlar sizden,inan kinini bile haketmiyorlar...

heheh olmadı onuda alırım yaaa gittiğim zaman :))

bencede al bak tonikle yüzünü silcen pamuk koyacak kap yok ortada
olduda kocan traş olurken kanattı ne tutacak oraya pamuk koyması lazım kaydirigubbakcemile3
len neleri düüşünüyorum bende :roflol::roflol:

Dilek ya
offf çok zor bir durum....sen fazla duygularını yansıtma yine de eşine tamam mı,belliki üzülmüş
bırak uzak olsunlar sizden,inan kinini bile haketmiyorlar...

işte zor bende ada ya sölemeliyim dedim sonra söledi öyle uzaktan gördum dedi olsun gitseydin dedim yok ya fln dedi nie gitmedin diyorum bişi demio

hatigecim sanırım onun gerginliği

neyse canlarım erken çıkıyorum bugün
malum kaşlarım...halıcı ve hücre :)))

caniko saat 6 hee

evet bbem yaaa 6 olmuş ki 5:30 da bitti işimm bırakamadım sizi :)) zemuszemus

bencede al bak tonikle yüzünü silcen pamuk koyacak kap yok ortada
olduda kocan traş olurken kanattı ne tutacak oraya pamuk koyması lazım kaydirigubbakcemile3
len neleri düüşünüyorum bende :roflol::roflol:

yaaa deliii opuyorumnanaktan evde traş olmasın doğru berbere hem kanatırsa bulurum ben ona pamukk :))opuyorumnanaktan

canım sen üzerine gitme
erkek...ya şimdi duygularını,üzüntüsünü çok yansıtmamaya çalışıyor...
aklı sıra suskun kalarak güçlü oluyor..bırak öyle olsun...ama içindekileri boşaltmak isterse sana zaten söyler...

dileğim üzmeyin kendinizi...kimse için yıpranmaya değmiyo..

öpüldünüss akşam işim olmassa gelirim ..byee !!!

bu arada o çizelge de 17 gün kaldığını şimdi mesajı yazarken farkettim de,birden çok sıcak olmaya başladı burası...

:roflol::roflol: sıcak daha da sıcak olacaaaak o geceeeeee aklinialirimsmile :sm_cool::roflol:

gelin akşam yoksam facede tanımadıgım heriflerle okey oynamak zorunda kalıom

benlen oynaaa :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…