- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #23.121
nisannn....evt.. ilk başlarda gülcem ama sonrasında basıcam galiba çığlığı::)))) haahah
adacım... demek gece koçişin evde kaldı haa... bari yatağınızda yatmasaydı kız....:)))
speddyy... bugün daha iyisin sanırımm...
günaydınn kızlar hepinnize keyifli biğün diliyorum :) adacım liste süperrrrrrrrr hmn cıktısınımı alsam ne yapsammya kızlar kınayı nasıl bi mekanda yapıcaksınz ?
gizem...
hah şöyle canım ya,iyi ol hep olur mu :)))
dün akşam son koyacakalrımıda koydum ve hazıtrladım.. ama sabah plaj çantamı koymayı unuttuğumu farkettim.. akşam tekrar açıcam:))gulsuncum....balayı bavulunu hazırladın mı?
derinss neler koymalıyız balayı için,bir tavsiyede bulunsana canım...
teşekkür ederim damlacım... inş. sende çok mutlu olursun ve bu dönemleri sorunsuz atlatırsın..canım 1 gün sonra düğünün var İnşallah mutlu olursun, bende burayı çok takip ediyorum hatta listede varım :) ama fazla yazamıyorum :) hayırlı olur inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz :asigim:
iyi olmana sevindim canım.. hayırdır.. neden hastanede kalıcakssın...gulsunn bugün çok iyiyim akşam hastane de kalıcammmama yine de iyiyimm....
yarında izin aldımmmm inşallahhh... patroncukta imzalar
derinss neler koymalıyız balayı için,bir tavsiyede bulunsana canım...[/B]
:)) seninkinide görmemiz yakın canım benim...
ahh canım yaa... benim gibi takıntılı biriniin problrden uzak durması mümkün değil... keşke hiçbirşeyi kafaya takmayan biri olabilseydim...
gelicek canım kınaya.. bizde kadınlı erkekli karışık olur kına... yerde büyük olduğu için kalabalık bir kına gecesi olucak:)))
ahh canım yaa... benim gibi takıntılı biriniin problrden uzak durması mümkün değil... keşke hiçbirşeyi kafaya takmayan biri olabilseydim...
gelicek canım kınaya.. bizde kadınlı erkekli karışık olur kına... yerde büyük olduğu için kalabalık bir kına gecesi olucak:)))
Balayı çantasına mı..?
Hmm..
-En az Bir takım spor kıyafet-ayakkabı
-En az Bir takım şık kıyafet akşam yemekleri için-ayakkabı
-Yeteri kadar hatta daha fazla iç çamaşırı
-Ccili bicili aksiyonlu iç çamaşırlaır :)
-Fotoğraf makinası veya kamera
-Korunma yöntemi için malzeme
-Makyaj çantası parfüm deodorant vs
-Kullandığınız ilaçlar var ise onlar veya kornik rahatsızlık var ise o ilaçlar
Yaz ve kış tatili için ayrı ayrı gerekli malzemeler..
Balayı çantasına mı..?
Hmm..
-En az Bir takım spor kıyafet-ayakkabı
-En az Bir takım şık kıyafet akşam yemekleri için-ayakkabı
-Yeteri kadar hatta daha fazla iç çamaşırı
-Ccili bicili aksiyonlu iç çamaşırlaır :)
-Fotoğraf makinası veya kamera
-Korunma yöntemi için malzeme
-Makyaj çantası parfüm deodorant vs
-Kullandığınız ilaçlar var ise onlar veya kornik rahatsızlık var ise o ilaçlar
Yaz ve kış tatili için ayrı ayrı gerekli malzemeler..
sirkencubin canım bişeyim yok 2-3 gündür keyfim yoktu onun için..
aman canım dikkatli ol. Korktum ben de bir an hastanede misin filan diye düşündüm. Canını sıkan şeyler her neyse lütfen çok takma.. Yardımcı olaileceğimiz bir şey varsa söyle lütfen..
ahhh nasıl unuttum ya
bir tavsiye de daha bulunayım...yıldız parkı...gezin,yürüyüş yapın,bol bol oksijen çekin içinize ve
yıldız parkı içindeki malta köşkü'nde şöyle güzel bir pazar günü açık büfe kahvaltı ya da brunch yapın...
Bu da denendi ve test edildi-gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
sabah 10:00 gibi falan giderseniz tahmini 13:00 gibi falan anca kalkarsınız masadan,yiyecekler,ortam ve kuş cıvıltıları süper ee bir de muhabbette güzelse saatin nasıl geçtiğini anlamıyor bile insan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?