-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

cnm baskın yapcanız mı kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile aklinialirimsmile:jeyyar:
baskınmı?? o neki nisanım??

canımmm.. biliyor öyle yapmamam gerekli ama huy işte.... çok kzıyorum kendime ama... olmuyor.. yinede elimden geleni yapıcam canım.. teşekkür ederim..

adaaa... artık o konuya karar versen iyi olur canım.. gerçi kontrol hapı için geciktin artık diye düşünüyorum:))))

adacımm ve gülsuncum cevaplarınız için cok tesekkür ederim ben bnizm orda orta buyuklukde bi cafe var orayı dusunuyodum ama 500 tlcik istediler bide normal ses sistemı faln olan bi yer var orasıda 150 ne yapsam diye ikilemde kaldım :) bu arada dun bulduğum bi siteyi hmn paylasıorum siiznle valiz hazrlıcaklara süper bi site http://www.valizim.com :)

canım sen söylede gelsin
öyle konuşan arkdşlarda belki ikna edici bişi söylerler ona
yeni arkdşlar görmek çok güsel burda
oda gelsinn hadi yerimseniben

söyledimde sanırım gelmez vestel konusuna cok takılmıs vestel kalitelimi dicekken vestel duymadım gibi bişi demiş e haklı kız

neyse naber napıosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…