-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hos geldin lavantaaaa bu tatlı güzel bazende stresli heyecanları sende zamnı geldiğinde yaşarsın inşallh :) yaa tühhh cok basit çiğköfte videosu paylascakdım niyse artıkınnnn elimde kaldı

Bende kiracıyım ama aldım tv ünitsi.
Herşeyi derledi topladı şık da görünüyor ben memnunum çok..!

Lavanata aramıza hoşgeldin. Eminim en kısa zamanda sen de bizim yaşadığımız heyecanları yaşayacaksın. Dreaners hoşgeldin canım. Kızlar benim 13,30 da dersim var yola düşmem lazım ancak yetişirim.

hoşbuldum kızlar
bosver çok hoşmuş güle güle kullan
kızlar pcm bozuldu bugün giremiceğim
dün çeyizimi tamamladım bir sürü eşya aldım hepsinn resmini çekip eklicem yarın tabi yarın bna bilgisayar alınırsa alınmazsa pzts eklicem

heraaa çiğ köfte yazmışşsın ama yaa
ama canm istedi ((
yaa pasta çikolata ve çiğ köfte istiyorum benn :ecrin_bebek:

canmcm aldıklarını güle güle kullann
eminim güzellerdirr
artık ekleyince görürüzz

yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler

nisancım o adet bizde de var tabi ıst.da akrabamız olmadığı olsa da Bedi'nin ailesi yüzünden bu adetimiz elimize yüzümüze bulaşacağı için yapamıyoruz

caspercım geçmiş olsun canım,kayınpederin nasıl kolu kırılmıştı ya???

Dileğim eee artık görüşmek şart oldu düğünden önce :)))
misafirim olacaksın sen de
bak çilek taaa karşıdan maltepeden geldi,sen ömür-incirli den metrobüse binip gelemiyorsun :umursamaz:

casperımmmmm kız noluyor böyle durmadan canın bir şeyler istiyor.
en olmadık saatlerde...
hayırdır inşallah
hayırdır inşaallaaahhhh ( canım ailem'de ki meliha gibi söyledim burayı )

yeni gelen hanfendüler hos geldinizzz :) yeni cicişleriniz hayırlı olsunn güzel günlerde kullanın :)
caspersy adaya katılıyorum teyze olmuyoruz dimi evet canım ya kayınpederin durumu nasıl inşallh önmli bişi değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…