-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

casperımmmmm kız noluyor böyle durmadan canın bir şeyler istiyor.
en olmadık saatlerde...
hayırdır inşallah
hayırdır inşaallaaahhhh ( canım ailem'de ki meliha gibi söyledim burayı )

ya of bende bilmiom canm sürekli bişiler istiyoo
ayy bide mutfak dolabm daha takılmadı ya
ocağmı da kullanamıyorum ki
canımın istediği şeyleri yapayım

bi fırınım var fırında ne pişirebilirm ya
:)))))

diziyi izlemiyorum ama dün gördüğümde direk aklıma sen geldn
dedm adaamm izliyodurrbilmiyorumkismile

dün naptn bediyle bakımm

hilal... hayırlı olsun canım aldıkların.. güle güle kullan canım..
caspersy geçmiş olsun canım...
lavanta sen de hoşgeldin...
boswer dende güle güle kullan canım..

Özel davetlerinizde yemek masalarınızı süslemek için iştah açıcı şık ve dekoratif öneriler

Yaz mevsimi hepimizi heyecanlandırdı. Artık akşamları sadece televizyon izlemek değil, sevdiklerimizle birlikte olmak istiyoruz. Bunun bir yolu da onları evimize davet etmek…

yemek masası düzenleme masa süsleme nasıl yapılır

1.Taze sebzelerden oluşan orta masa süsü: Nasıl mı? Evinizde bulunan dikdörtgen bir saksının içine kiraz domates, karnıbahar, turp, mini boy havuç ve salatalık gibi sebzeleri düzgünce yerleştirerek bir kompozisyon yapıp çok doğal ve güzel bir görüntü oluşturabilirsiniz.

2. Kum ve mumun birlikteliği: Plajlardaki doğal ortamı evinize getirmek için cam bir vazonun içine kum koyabilir ve ince beyaz mumları kuma saplayarak romantik ve loş bir ortam yaratabilirsiniz.

3. Deniz kabukları kombinasyonu: Değişik şekillerdeki deniz kabuklarını bir araya getirerek ve araya mercanlar karıştırarak deniz ve yaz havasını masanıza taşıyabilirsiniz.

4. Vazolarda minimalim: Birkaç cam uzun vazoya aynı cinsten ayrı renklerde birer çiçek koyarak farklı bir tarz yaratmanız mümkün.

5. Saksılarınızda bulunan yeşillikleri sofranıza taşıyın: Hepimizin yemek yaparken kullandığı biberiye, fesleğen, nane ve kekik gibi otları küçük ve aynı büyüklükte saksılara ekerek soframızda sergileyebiliriz. Hem sunacağımız yemeğin türüne göre otlardan yemeğimize ilave etme, hem de harika kokular eşliğinde bir akşam yemeği yeme şansına sahip oluruz.

6. Masa aydınlatmasında fenerli çözüm: Masamızın üzerinde bulunan şemsiyeye, ağaca ya da pergolaya ascağımız küçük fenerler hem süs hem de aydınlatma vazifesi görebilir.

Son düzenleme:

yok canmcm teyze olmuyorsunuz
daha var teyze olmaya
zaten yorgunluktan sızıp kalıyoruz kanepede kaydirigubbakcemile3

parmaklarında kırık
kolunda da çatlak var canm alçıya alınmış

Dün Bedi'yle çıktık direk gittik halıcıya,halılarımızı aldık evimize gittik.
şöyle alelacele baktık açıp yerlerine uyuyor mu diye,çok beklemeden hemen evden çıkıp daha önce aldığımız ve yakaları yapılması için beklediğimiz damatlığı almak için beylikdüzü marka city'e gittik...
Damatlığı aldık ordan bize geçtik,ailemle oturduk,muhabbet falan saat çok geç olunca da Bedi kendi evimizde kalayım ben bir daha avcılar'dan bahçelievler'e gitmeyeyim dedi.
Öyle deyince ben onu kendi evimize bıraktım sonra da eve döndüm...

halılarını güle güle kullan canmm

damatlık da çok yakışır bedi ye yaa nazar değmesn enişteye

ayy tek başına mı kaldı ya
adacm neden eşlik etmedn kocacınaakaydirigubbakcemile3

cnm bnm Bursa da böle adet çok eğlenceli oluyo evet...(sadece gelinin kınası erkek tarafının evinde yıkanmıyo bizde kına yakıldıktan 15 dk fln sonra yıkanıyo) ama dediğin gibi 12 den sonra gürültü olması yasalandı artık maalesef..

nisan alıntıdan gördüm bibim burda da benzer şeyler yapılır
çok keyifli olur
eskiden kına yıkanmasıda merasimle oluyodu ama şimdi beklenmiyo o kadar
önce kız tarafı erkek tarafına tavuk almaya gider damat gelini bulana kadar sessizlik olur
bulduktan sonra eğlence başlar bi yarım saat falan sürer bardaklar kırılır kaydirigubbakcemile3 paralar alınır
sonra kız tarafı geri döner
bu sefer erkek tarafı tatlı almaya gelir onlar daha sessiz bi şekilde gelirler darbukalar çalınır oynanır tatlılarını alıp giderler
tabi bu anlattıklarımın bitmesi gece 3-4 ü buluyo ama çokk keyifli

bn eski gelenekleri çok hos buluyorum keske bizde sartlar uygun olsaydı da gerceklestirebilseydik :::: ya ben gelinlikle ata binmeyi çok isterdimmm :) ole bi hayal ettimde kendımı tam komedi taksim de ata binmiş gelin kız ben dıkıdık dıkıdk gidiyom

:roflol: :roflol:
ay heraa gözümün önünde canladıda heralde öyle birini görsem delirmiş bu dersim

nisancım o adet bizde de var tabi İst.da akrabamız olmadığı olsa da Bedi'nin ailesi yüzünden bu adetimiz elimize yüzümüze bulaşacağı için yapamıyoruz

anladım cnm
bizde k.validem başta istiyo,hevesleniyo :kedi:

bikaç sayfa geride anlattım cnm
yada son yazdığım msjlara bakabilirsin
kına gecesi baskın yapmaktan bahsediyoruz

evet cnm bizim burda herkes yaptığın bişi demiyo kimse

evet cnm gece 3e 4e kadar sürüyo eğlencesositososito
ama bizde erkek geri gelmiyo

:roflol: :roflol:
ay evet ya herkes bu ne deli mi der

ooo you 2 günde 3 kilo kocamnnnn kocamn tebrikler nasıl verdinnn işin incelikleri nedir

cnm nasıl verdin yaaa banada anlatt ihtiyacım var vermeye =)

you_know bunu nasıl başardın? İshal filan mıydın? Yosa diyet mi yapıyordun?

know.... kız nassı verdin beee:)))

anlatıyorum dinleyin hemde 0 sporla verdim 2 kilo kendimede baskülede şaşırmış durumdayım suanda aslında spor yapılsa 5 gunde 5 kilo verilio anlatıyorum bakın
1.gun sabahtan akşama kadar sadece patates tuz hariç baharatlayıp kusana kadar yiyebilirsiniz ama baska hiçbişi yok sadece patates isterseniz haşlayın isterseniz kekikli fln fırınlayın
2.gun sebze yada salata yani salçasız yağsız türlü yapabilirsiniz ama yiyemem diosanız cok cok az salça ekleyebilirsiniz brokoli salatası karnıbahar fasülye işte aklınıza sebze olarak ne geliosa ama buda sabahtan akşama kadar yine sınır yok
3.gun et gunu tavuk yagsız ton balıgı et baharatlayıp pişirin tuz yok sabahtan akşama kadar sınırsız
4.gun meyve gunu şekerli meyveler hariç(üzüm çilek gibi ) sabahtan akşama kadar meyve ayva tavsiye ederim tok tutuyor sindirimi zor oldugundan vucut daha cok calısıyor zayıflamaya yardımcı yani
5.gun yumurta gunu yagda yumurta hariç yumurtanın her türünü yiyebilirsiniz süt içebilirsiniz yoğurt yiyebilirsiniz az tuzsuz peynir olabilir sabahtan akşama kadar yine sınır yok
haftasonları şımarıklık günü canınız ne istiyorsa yiyebilirsiniz aşırıya kaçmadan tabi ve bu verilen kilo kalıcı geri alınmıyor dengeli veriosun cunku
sabahları ve aksam yatmadan sirkede içiyorum ben elma sirkesi valla şoktayım hala

Dileğim eee artık görüşmek şart oldu düğünden önce :)))
misafirim olacaksın sen de
bak çilek taaa karşıdan maltepeden geldi,sen ömür-incirli den metrobüse binip gelemiyorsun :umursamaz:[/B][/COLOR][/QUOTE]

kuşum gelirim gelmesinede sen gelsen alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…