- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #23.441
hoşgeldin
bence bu daha güzel
kızlar jean bana mesaj attı yazdıklarınızı okumus cok kırılmıs bir o kadarda sinirlenmiş çünkü gerçekten o bir müjde vakası deildi o buraya gercekten sizlerle konusmak kaynaşmak için gelmişti benimde uzun zamandır tanıdıgım biriydi ben sizin adınıza özür diledim dalga geçilecek bişi sölemedim ben dedi gercekten kırılmıs sanmıyorum buraya yazmaz artık neyse bilin istedim
canım biz ona sallıyo ya da o da sahte demedik ki :umursamaz: ben sadece şu 5 yıl olayını anlamlandıramadım ve sordum o kadar, o da anlatmadı :sm_confused:
biz sadece o olayı garip bulduk ve sorduk ve dayılarım var gibi bi cevap alınca başta müjde gibi savuşturuyo sandık, ama sora zaten sen ben tanıyorum öle değil deyince kapandı konu, kırdıysak özür dileriz, bu tamamen müjdeyle alakalı bişi, psikopat yaptı bizi kafamçokkarıştı
sahte demediniz ama sert bir şekilde yazılar yazılmıstı herkes bizi kandırıo lisedemi baslamıs ders vermeye bu kadar olmaz fln filan kim yazdı hatırlamıorum ama ben bile görünce şok olmuştum size bişi demiyorum müjde bizi böyle yaptı ama cok kırılmıs bilin istedim isteyen özelden ona mesaj atabilir ama okuyunca gercekten üzülmüş bana bunu belirtti hatta gel topiğe kızlara yaz dedim ama yok sen varsın bana yeter çok üzüldüm kızdım dedi ben dalga gecilecek ne yaptım dedi o kadar bende bilin diye yazdım yani sonra müjde gibi yalanı ortaya cıkınca kaçtı denmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?