- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 38
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #23.401
veriom işte kız :kedi:gördüm gördüm dileğim.. dost acı söyler bencede biras versen süper olursun valla ,yüz hatların çok güsel opuyorumnanaktan
Dilek o resimde gerçekten kilolusun ama şuanda gayet iyisinn hiç daha verme..
zemuszemusopuyorumnanaktanayy you know arkadaşım Maşallah çok güzelsin.. ne demişler kişiyi gösteren iki dirhem ettir opuyorumnanaktan
youuuuu coq datlısın bebeeeem opuyorumnanaktan
zemuszemusopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanbayanssulusmile
:kedi:bayanssulusmileşımarma nan kaydirigubbakcemile
uff şöle serin serin bişiler içesim var. lipton red tea çıkarmış kıslar içtinizmi çok güsel..olsada içsem şimdi :içelim:
dilekkkkk sen ordaa 65 sin heee önce bir afalladım sonra boyunu görünce heee ondan dedim
kızlar senin o haline vermelisin diyorlarsa bana ne derler bilemedim akannehir
gulsunnnnnn :)))
sağol tatlım da ahhh şu belirttiğime de bir karar verebilseydim...
Güzelmiş.. Hem daha sıcaktır orası tr'den şu sıralar.
Biz şubatta evlendik Uludağ'a gittik.
ayyy evet cok eğelenceliymiş gercekdennn yaaaaaorda çiğköfte ssever birileri yokmuuuuu sabh sabh takdığım konuda süper ama
yok cnm bilen yok buralarda
hatta çiğ köfteci açıldı burda
iş yapamayınca kapandı kaydirigubbakcemile3
marketten alıp yemiştim bidefa kaydirigubbakcemile5
selam arkadaşlar topiğinize bittim bikaç sayfa okudum da çok samimisiniz..
bende daha evlilik adına herhangi bişey yok sadece sevgilim var gerçi yakın zamana kadar oda yoktu..evlilik konusu geçiyor ama daha çok erken..bende sizinle heyecanlarınız yaşamak istiyorumm..fırsat oldukçaa benide içtenlikle isterseniz koşa koşa gelirim
dilekkkkk sen ordaa 65 sin heee önce bir afalladım sonra boyunu görünce heee ondan dedim
kızlar senin o haline vermelisin diyorlarsa bana ne derler bilemedim akannehir
gdmttt bi çiğköfte sevr buldum oleyy butun ayy kısa bi yolunu buldum süperrr sana linkini ataım bn denicem bunu eve gitmeyı beklıom dört gözle :)
gülsuncum tüm güzellikler ve iyilikler snenle olsun engüzel gununu cok cok güzel geciirisin inşallhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?