-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

en iyisi markanın mağazasına gitmek sağolasınız arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için..

uff şöle serin serin bişiler içesim var. lipton red tea çıkarmış kıslar içtinizmi çok güsel..olsada içsem şimdi :içelim:

bende şeftaliliyi bi sevemedim yaa seveni çok anlamadım kü :S bana şeftalili tang tadını veriyo ki tang olayınıda hiç sevmem

Son düzenleyen: Moderatör:
dilekkkkk sen ordaa 65 sin heee önce bir afalladım sonra boyunu görünce heee ondan dedim

kızlar senin o haline vermelisin diyorlarsa bana ne derler bilemedim akannehir

sağol tatlım da ahhh şu belirttiğime de bir karar verebilseydim...

eee karar verebildin miii kaydirigubbakcemile3

Güzelmiş.. Hem daha sıcaktır orası tr'den şu sıralar.
Biz şubatta evlendik Uludağ'a gittik.

canım şubatta evlilik ile ilgili her detayı alabilir miyim sendenn, eğer aileler sorun çıkarmazsa biz de şubatta istiyoz da düğünü, zor oluyo mu nasıl oluyo? :kedi:

ayyy evet cok eğelenceliymiş gercekdennn yaaaaa orda çiğköfte ssever birileri yokmuuuuu sabh sabh takdığım konuda süper ama

offfffffffff canım çektiiiiiiiiiiiiiiii cokacimcoook

yok cnm bilen yok buralarda
hatta çiğ köfteci açıldı burda
iş yapamayınca kapandı kaydirigubbakcemile3

marketten alıp yemiştim bidefa kaydirigubbakcemile5

bizim sokakta var bi tane alt sokakta var bi tane 2 sokak üstte var bi tane, burda çok tutuk bunlarrr :lepi:, kendimi durdurmadığım sürece okjuldan gelirken her gün alıyom vallaaa cokacimcoook

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn a.s.

dilekkkkk sen ordaa 65 sin heee önce bir afalladım sonra boyunu görünce heee ondan dedim

kızlar senin o haline vermelisin diyorlarsa bana ne derler bilemedim akannehir

bana git kendini boğazdan at derler heraldeeee ohaoldumsmile

gdmttt bi çiğköfte sevr buldum oleyy butun ayy kısa bi yolunu buldum süperrr sana linkini ataım bn denicem bunu eve gitmeyı beklıom dört gözle :)
gülsuncum tüm güzellikler ve iyilikler snenle olsun engüzel gununu cok cok güzel geciirisin inşallhh :)

nihayet şu albüm işini çözdüm telekominikasyon özürlüsü de değilim ama nie böyle şeylerde zorlanıyorum bilmem kızlar albüm oluşturmam da yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ederim sayfama beklerim :)kaydirigubbakcemile3

offf sevmek de ne kelimeee deli oluyorum yaaa, yok öyle bi lezzetttt, gecenin bi yarısı bile canım çekebiliooo cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…