-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

nasılsınız kızlar bakem? bişeyler göstericem...çeyizimi biraıznı kolilemeye başladım fotolar çektim eklicem ara ara...

yarin dedim kizlara orman kackini gibi gorunmeyeyim diye isten ciktim dogru kuafore gidip kaslarimi aldirdim...
ve bugun bir olay daha kizlar...
kuaforde tlf. caliyor baktim Bedi anammmm dedim bu kapiya mi geldi yoksam sirf kaslarimla yasayayim diye kaydirigubbakcemile3...tabi oyle degil ariyor beni ki aksama babasi ve ablasi bize gelecekmis ou soyluyor
bizimkiler size gideceklermis sen biliyor musun diye...
yok dedim nerden bileyim...
neyse kapattim tlf.u
baktim 10 dk. sonra yine tlf.um caliyor dedim noluyoruz ya alti ustu bir kas aldiracagim burnumdan geldi...
baktim bu sefer gorumce,
bana annesinin tansiyonunun ciktigini evde kimsenin yaninda olmayacagini saatin de gec oldugunu bu saatten sonra ne yapsak diye dusunduklerini falan soyluyor
dedim siz bilirsiniz de
hadi bedi mesaide 21:00 de cikacak diger kardesin kalsin yaninda annen gelemiyorsa dedim
cevabi ne oldu biliyor musunuz kizlar o spora gitti 21:30 gibi gelirmis.....
ben de siz bilirsiniz dedim kapattim.....
eve geldim ve sonuccccc
gorumce aramis annem hasta,cocuklardan kimse de evde yok biz gelemiyoruz
artik pazar gunu geliriz,
annem de gecmis olsun ama pazar gunu diger kizimin kayninin dugunu var oraya gidecegiz demis...
o da neyse o zaman musait olunan bir zamanda geliriz deyip kapatmis......
gelmeleri de kina icin falan konusmak icindi muhtemelen
ve musait olduklari baska zaman geleceklerse
ve benim dugunume de kismetse 2 hafta kaldigina gore....
bu iside ellerine yuzlerine bulastirdilar...
eve geldim ve annemi oyle uzgun gordum ya
dedim Allah sizi bildigi gibi yapsin,rabbime havale ediyorum sizi...

bunları aldım koltuklarım mor kadife çünkü alttaiklerde kınalarım kınalrı bu şeklde dağıtıcaz...

banyom mavili o yüzden banyo için bunları aldım ..

saten nevresim takımı aldım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…