-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

graceful
cok cok begendim kinalarini....vallahi hemen anneme gosterdim,yani bu moral bozukluguyla bile bir gulumseyip biz de boyle yapalim mi deyisi var sormayin hic...
mor suslerine de bayildim ayrica

graceful
cok cok begendim kinalarini....vallahi hemen anneme gosterdim,yani bu moral bozukluguyla bile bir gulumseyip biz de boyle yapalim mi deyisi var sormayin hic...
mor suslerine de bayildim ayrica

yap canım çok kolayyy bizde uydurduk kafamzdan ortaya çokşeker bişey çıktı.kaydirigubbakcemile3

kızlar çok yavaş yükleniyuor,albüm yapacağım birkaç gün içinde oraya koyarım hepsini... şimdilik iyi geceler hepinize...

kızlar çok yavaş yükleniyuor,albüm yapacağım birkaç gün içinde oraya koyarım hepsini... şimdilik iyi geceler hepinize...

kız grace bayıldım he kınalarına bende nikah sekerini yapmıstım kendim kız ada birlikte yapakmı kınalarını

Graceful çok güzeller gülüm güle güle kullan inş hepsini.
Ada'm diyecek lafım yok. Bırak düşünme sende artık. Sen yarını düşün azıcık keyfin yerine gelsin .
Kız dilek keşke bende gelebilseydimm.
Hiç karışmam evlenince bana oturmaya geleceksiniz. 4 saatcik yol alttarafı:) Beylerinizide getirerek. Benimki sizi görecek ve bizde geliceğiz çünkü öyle anlaştık:)

gracem çok gzl hepsi özellikle kınanı çok beğendim
ya bişiy sorcam kına dışarda o şekil poşetle satılıyormu
ya da nasıl aldınız onu öyle poşet içinde mi ben hiç görmedim çünkü
çok beğendim yapabilirim bu tarz bişiy çünkü
ama kına nsl buluncak

lepim hikaye çok güzel cnm paylaştığın için teşekkür ederim
Esracım görüşemiyoruz nasılsın?j
iyidir ereğlim senden nbr bu hafta 12 saat çalışıyoruz giremiyorum fazla haftaya hiç giremem heralde yine 12 saat ve bu sefer akşam 7 sabah 7 (((((
iyi geceler kızlaar
iyi geceler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…