-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Tekrarmerhaba kızlar işlerimi yoluna sktum daha yeni geçebildim pcye =) ee ne var ne yok?Geçmişi de okuyamıyorum. Çok üşengeç oldum ben..

sipidimmmm sen bi ara bi rimelden bahsediyodun dışı sarı renkti bulamıyorum falan diye, bi yerde denk geldi de bu muydu acabaaa?

çilekilepi geldi mi hiç?
yok cnm ya gelmedi bi sabah merhaba yazmış gitmiş sanırım
bende merak ediyorum.

Hep öyle olur zaten cnm ama çok az kalmış MaşAllah Allah nazarlardan saklasın.Ee nasıl gidiyor evlilik hazırlıkları

bilmem ben de heves yok şuan çünkü tarih belli değil -tatlicadiarzu-

dün bakırköyde 3 saat boyunca giymediğim elbise kalmadı....
her renk ve her model...
ama yok bir türlü bulamadım...
bir akıl verin kızlar,kına elbisemi nasıl alayım ya ???

dün bakırköyde 3 saat boyunca giymediğim elbise kalmadı....
her renk ve her model...
ama yok bir türlü bulamadım...
bir akıl verin kızlar,kına elbisemi nasıl alayım ya ???

caniko bence normal bi abiye al ki daha sonrada giyebilesin ben avcılardan almıştım
yaren mi neydi adı mağazanın elbiseler diğer mağazlara göre çok daha uygun fiyatlı.

bu arada konuşuyodukya avize için. beylikdüzü pazarında çok güzel ve uygun vardı cnm dün gittim pazara...

canım bu yaren dediğin mağaza neredeydi yani çevresinde ne vardı hatırlayabiliyor musun?
avizeler aklımda şu acil olanları halledeyim dekorasyonla sonra ilgileneceğim artık :)))

cute kına elbiseni aldın demek. Nasıl bir şey aldın? ekledin mi?

teşekkürler canlarım
söylediklerinizi ben bir değerlendireyim
cutecim elbiseni ekledin mi sen daha önce ben hatırlamıyorum

canım bu yaren dediğin mağaza neredeydi yani çevresinde ne vardı hatırlayabiliyor musun?
avizeler aklımda şu acil olanları halledeyim dekorasyonla sonra ilgileneceğim artık :)))

ımm şöle tarif edeyim.hani iski ye giden cadde varya orda trafik ışıkları vardı.onun arasındaki mağaza. trafik ışıkları şu çevre yoluna çıkan bi ara var oradaki ışıklar..oki cnm ama pazara uğramadan alma avize inan yarı fiyatına mağazadakilerden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…