-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

lepicim peki anlamadım ben başını olayın yoktum.istediğin salon dolumuyduki ctesiye almıştın cnm, yani öle ise başka salonalara baksan dicektim.yani bnmde nikah olucak ama biz böyle istedik.

AY gülsün gelmiş ya yeni gelin
hayrlı olsun canım tekrar nası geçti günlerin anlat bakalım
daha tatile gitmediniz sanırım

anam kim gelmiş kııııız kıbrıstasın şimcik demi ayyy anlat herseyi hade hade dun gittiniz oraya dimi dugun kına ay herseyi anlat

oo taze gelin hosgeldin nabtın nası gectı anlat bakalımm canım

teş.ederim kızlar... hoşbulduk...
hemen anlatayım.. koçiş dibime gelmeden yine:))

valla kına mükemmledi.. çok eğlendim... gece eve geldiğimizd emisafirleri uyutup annem ve kızkardeşim 4 e kadar sohbet ettik, duygulandık.. vs...
sabahta 10 da kalktık... 11 de kuaföre gittik... çok eğlendik kuaförde...:)) kuzenler.. kızkardeşim vs... bu arada damat beyde dayıcığımla beraber gelin arabasını süsletti ve biizm evde 4 e kadar bekledi... ben hazırlanınca aldı bizi ve stüdyoya gititk.. aman ne resimler öektirdik varyaa.... belim koptu yaa... zaten sakat:)))
neyse beni eve bıraktı ve gidip ailesiyle ve onların konvoyuyla gelin çıkarmaya geliler... hem davul zurna hemde kemençe.... çok eğlenceliydi... kuşağımı kardeşim bağladı.. orda duygulandık ama ağlamadık.. snaki herkes tembihliydi ağlamamak için... kapıya çıktık ve bir iki halaydan sonra arabalarımıza binip gittik...
tek askilik nikah memuruyla olsu.. herif bizim nikahtan önce başka salona gitmiş...kötükedihüso
19.15 te kıyılacak nikah 20 de kıyıldı.. tabi ben sinir krizleri geçridim gelin odasında... neyse bir şekilde sakinleştim adam gelip özür dileyinde... düğünde çok güzeldi.. çok eğlendim.. kınadaki kadar oynak değildim ama.... saat 12 ye lkadar sürdü... bizimkiler pistten inmeyince halamı gönderdim salon müdürüne artık bitirsinler diye... çok yorgundum ve bir an önnce eve gitmek istiyordum...aklınıza yanlış birşey gelmesin haaa:))))
beni eve dayım, kızkardeşim, kuzenim ve koçişin akrabalrı bıraktı. eve girmeden kayınvalidemin bizim evde çaldığı:)) bardağı kırıdm ve öyle içeri girdim.. herkes kapıdan döndü zaten.. sonra saçımı açmaya çalıştı damat efendi... biraz uğraştı ama....:)) duşa giridm bu arada oda yemekleri hazırladı.. yedik ve masum masum uyudukk...... hiçbirşey olmadıı:)))

dün öğleden öncede buraya geldik ve otelimizdeyiz... ilk başta hava kötüydü çok canım sıkıldı... ulen dilek dedim içimden. ne hayallerle gelmiştim.. ama bugün hava açtı... havuza girdik... şimdilik bu kadar..

geçmişi okuyamadım.. ama herkese çok teşeküür ederim...

beğendiğim koltuk takımım

cisill renginide modelinide çok beğendim cnmm.
güle güle kullann

selammmm
mobilyalarımı da aldım anammmm hiçbişi yok hiçbişiyim yok derken bir anda herşeyim oluverdi darısı cümle gençlerin başına
aranızda ankarada mobilya fuarına giden oldu mu?

hayırlı olsun cnm
sipitin doğum günüymüş doğum günün kutlu olsun tatlım
boşver kına abiyeni çok beğendim bende severim siyah abiyeyi
mobilyalarında çok hoş güle güle kullan
nisan cnm saçlarına baktım çok yakışmış sana

ay cok duygulandım biliomusun böyle ayrıntılı anlatmıssın kendi yasadıklarım geldi gözümün önüne fln burda herseyi paylaşıyoruz sıkıntılarımızı sevinçlerimizi birgun gidiyoruz 2 3 gun sonra evli olarak geliyoruz hayat böyle birsey işte belkide gercek hayatta paylaşamayacaklarımızı burda paylaşıp gercekten gercek dostluklar kuruyoruz

seni cok seviom kız gulsunn allah seni cok cok mutlu etsin umarım kararlarından asla pişman olmazsın asla

bak havada düzelmiş bebeem iyi bari havuzada girmişin ama dikkat et ıslak kalmasınaklinialirimsmile

gulsun canım cok sewindim tatlım yha hersey gönlünce olmus ne güsel darısı bızım basımıza inş.allahım bi ömür boyu mutluluk versin canım hepp mutlu olun

AY gülsün gelmiş ya yeni gelin
hayrlı olsun canım tekrar nası geçti günlerin anlat bakalım
daha tatile gitmediniz sanırım
teş.ederim canım.. balayındayız şu nada biz...
gulsuncum hg nasılsın
teş.ederim canım.. iyiym:))
gulsunn kız bırak geçmişi cevap ver foto varsa fotoda ekle kııız:kedi:
kız geçmişe bakmadımki... resim yülemuye çalışıyorum.. dur bakalım..
gulsunnn hadıı kızz catladık burda anlat hadi
:))

ada
sipidi
ece
cute
ereğli
lepi
karabocuq
sonbahar

adını unuttuğum dierleri
hepinizi cok seviom kız opuyorumnanaktan

saol cnm teşekkürleropuyorumnanaktan

gulsunn cnm hayırlı olsunn
güzel geçtiğine çok sevindim
eskiden hiç sevmezdim şu davulla gelin çıkarma işini ama nedense geçen seneden beri çok istiyrm bende cnm kayınvalden nie bardak çaldı sen nie kırdın
amacı nedir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…