-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bu nevresim takımı bnm çok hoşuma gidiyo yaa almak istiyorum ama hiç paramda kalmadı uff

137 tl ye düşmüş,pamuk saten..

valla aldım alıcam yani o kdr içimde kaldı bi ara stoğu kalmamıştı yine gelmiş...

inşallah güzel olur canım ya Allah kendimize büyük ev almak nasip etsin artık

tv sephası ve termisifon aldım ekleyeyim

kızlarrrrrrrrrrr nasılsınız baakalımmm bugün bende işler hallettim...bakın neler aldım..

masamın arkasına tek duvara duvar kağıdı yaptırdım ve orayı yemek bölümü olarak dizayn ediyorum... ve oraya gümüş bu desenin varak gümüş rengini aldım...

gümüş renk aynanın iki yanına gümüş ve koltuklarıma uysun diye mor aplikler ve avizemi aldım..

avizem de bunun mor taşlısı..

kıslar ben salon takımımı böle aldım
aynı model değilde böyle inci boncuklu biraz daha ağır benimki
nsl sizce

Son düzenleme:
gracee iyi düşünmüşsün aplikleri
bende istiom şu türk malında ki genç ailede var çok gzl aplikleri
avizemizde benzio güle güle kullan cnm

ben ayrı oturma odası yaptım canım. o yüzden aldım. ii mi yaptım bilmiom ama uğraşmak zor gelio salonda oturup oranın işiyle uğraşmak. ama oturcam arada salonda da . oturma odasına da köşe aldım yatak da olcak. gelen olursa yatar

Bebeler geçmişi okuyamadım em o tv sehbası çok güzel görüküyor inş iyi çıkar kuş.
Graceful avizede
Güle güle kullanınnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…