G
GaydirigubbakCemile
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #24.881
Ada'm 10 gece bak bak dinlen
Son üç akşam yatcan kalkcan, yatcan kalkcan, yatcan sonra kalkabilecekmisin orası bilinmez
günaydıınn
günaydıın
grace aldıkların çok güzel
em canım sen de evin demirbaşlrını almışın:)
hepniz güle güle kullanın
günaydın kızlar kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlarrr :)
sizlerede günaydınn opuyorumnanaktan
adaaa yaz bakiim bağendinizmi annenle elbise ?
canım malesef beğenemedim...
senin söylediğin yaren adlı mağazaya da gittim dün orada beğendim bir elbise ama o çok kilolu gösterdi üzerime giyince(( böyle göğüs altından sarı saten gibi bir kumaş geçiyor kendi tiril tiril...giydim resmen hani cennet mahallesi dizisi gibi oldum,anlayın işte o derece kaydirigubbakcemile3 alacağım bakalım cumartesi falan
güsel olmazmı yaakaydirigubbakcemile2
ev işini filan olabildiğince erken halletmeyi düşünyolarmış
haziran temmuza kalmayız diolarmış sositososito
hadi bakalım hayırlısı nisancım zemuszemus
senin adına çok sevindm hadi hayırlısııı
amin kızlar saolun
yani ne bileyim belli bi gün filan yok ama en geç şu tarihte olur filan die konuşuluyoya
bide o konuşulan tarif 1 yıldan az nerdeyse o çok heyecanlandırıyoopuyorumnanaktan
cutecim baktım canım da genelde aynı renk ve modeller var ne bileyim kafam karıştı anlayacağın...
senin ki kısamı uzunmu bir de hangi renkti,ekleseydin tekrar keşke bir fikrim olurdu...
nisancım ben ne kaçırdım kuzum,hayırlı olsun falan neler oluyor ???
nisannnnnn ev işi derken ya neler oluyor ben niye çözemedim...
ne zamandı ki senin tarihin...
daha doğrusu ortada bir tarih var mıydı...
ev mi alıyorsunuz...???
sende yavaşdan yavaşdan başla artıkın bişeylere ozmn
canımmmm ya hadi bakalım hayırlısı olsun
heyecan yaptım bak şimdi....
hayırdır inşallah
hayırdır inşallah ( canım ailemin melosu gibi söylediğimi belirtmeme gerek yok sanırım artık biliyorsunuz kaydirigubbakcemile3 )
cutecim baktım canım da genelde aynı renk ve modeller var ne bileyim kafam karıştı anlayacağın...
senin ki kısamı uzunmu bir de hangi renkti,ekleseydin tekrar keşke bir fikrim olurdu...
nisancım ben ne kaçırdım kuzum,hayırlı olsun falan neler oluyor ???
cnm bnm çoğu eşyam tamam
bu yazada çamaşır ve bulaşık mak düşünüyorum ki bulaşık mak ananem alacak
bi halı-perde-mobilya var
diğerleride olmasada olur dediğim ıvır zıvırlarboshayallersmile
ooo süper bişi kalmamışş yerimseniben
kızlar bişi sorcam bis dün alyans fln baktık çok sevindiirk oldum atasayda fln sorduğum alyanslarını aynılarını yurdum kuyumcusunda 1000-1200tl giib fiytlara sordukk
size soracağım şey ise nişanda sevgülüleriniz size ne taktı ben bi türlü karar veremedim dee
ooo süper bişi kalmamışş yerimseniben
kızlar bişi sorcam bis dün alyans fln baktık çok sevindiirk oldum atasayda fln sorduğum alyanslarını aynılarını yurdum kuyumcusunda 1000-1200tl giib fiytlara sordukk
size soracağım şey ise nişanda sevgülüleriniz size ne taktı ben bi türlü karar veremedim dee
evet o konuda ii oluyo tabi de aynısını atasay fln gibi mağazalarda 1800-2000tl gibi fiyat verdiler bunlarda 1000-1200 o yüzden inanılmaz uygun geldiiicnm bizde atasaydan aldık,garantisi fln oluyo iyi oluyo.parlattırıyosun arada bi gidip.birde atasaydan set aldık beyaz,su yolu model. bnm tek taşımı pırlanta aldığı için nişanlım ben başka bişi istemedim,malum pırlanta çok tutuyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?