-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

günaydın şekerlemelerim,güzel bir gün geçirin
öpüldünüz mis mis opuyorumnanaktan

Ada'm 10 gece bak bak dinlen
Son üç akşam yatcan kalkcan, yatcan kalkcan, yatcan sonra kalkabilecekmisin orası bilinmez

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız sen çok yaşa emi alemsin vallahi süper anlatmışsın...

Son düzenleme:
adaaa yaz bakiim bağendinizmi annenle elbise ?

canım malesef beğenemedim...
senin söylediğin yaren adlı mağazaya da gittim dün orada beğendim bir elbise ama o çok kilolu gösterdi üzerime giyince (( böyle göğüs altından sarı saten gibi bir kumaş geçiyor kendi tiril tiril...giydim resmen hani cennet mahallesi dizisi gibi oldum,anlayın işte o derece kaydirigubbakcemile3 alacağım bakalım cumartesi falan

:roflol: :roflol: olsun cnm bulursun.ocaddede bi sürü vardı abiyeci baktınmı onlarada ?

cutecim baktım canım da genelde aynı renk ve modeller var ne bileyim kafam karıştı anlayacağın...
senin ki kısamı uzunmu bir de hangi renkti,ekleseydin tekrar keşke bir fikrim olurdu...

nisancım ben ne kaçırdım kuzum,hayırlı olsun falan neler oluyor ???

nisannnnnn ev işi derken ya neler oluyor ben niye çözemedim...
ne zamandı ki senin tarihin...
daha doğrusu ortada bir tarih var mıydı...
ev mi alıyorsunuz...???

kesin bişi yok canım
nişanlımın işi olmadığı için düğünün 2011 sonuna ancak olabileceğini düşünüyordukta
dün k.validemle annem hastaneye gitmişlerdi,orda konuşmuşlar
annem seneye haziran temmuz olurmuki demiş
k.validemde okadar sıcağa kalmayız şubat yada bahara doğru olur demiş
yani en azından belli bi zmn dilimi var ve bu 1 yıldan az :kedi:

canımmmm ya hadi bakalım hayırlısı olsun
heyecan yaptım bak şimdi....
hayırdır inşallah
hayırdır inşallah ( canım ailemin melosu gibi söylediğimi belirtmeme gerek yok sanırım artık biliyorsunuz kaydirigubbakcemile3 )

nisannnnnn ev işi derken ya neler oluyor ben niye çözemedim...
ne zamandı ki senin tarihin...
daha doğrusu ortada bir tarih var mıydı...
ev mi alıyorsunuz...???

cnm oturacağımız evi diyorum
bi ev var ama k.validem orası eski oturtmam dio
yeni daire olsun istiyo

sende yavaşdan yavaşdan başla artıkın bişeylere ozmn

cnm bnm çoğu eşyam tamam
bu yazada çamaşır ve bulaşık mak düşünüyorum ki bulaşık mak ananem alacak
bi halı-perde-mobilya var
diğerleride olmasada olur dediğim ıvır zıvırlarboshayallersmile

kaydirigubbakcemile3
saol canım benim

uzun aldım cnm sen bana özelden email adresini yaz ben sana akşam atarım foto..iş yerinde yok maalesef foto

ooo süper bişi kalmamışş yerimseniben

kızlar bişi sorcam bis dün alyans fln baktık çok sevindiirk oldum atasayda fln sorduğum alyanslarını aynılarını yurdum kuyumcusunda 1000-1200tl giib fiytlara sordukk
size soracağım şey ise nişanda sevgülüleriniz size ne taktı ben bi türlü karar veremedim dee

cnm bizde atasaydan aldık,garantisi fln oluyo iyi oluyo.parlattırıyosun arada bi gidip.birde atasaydan set aldık beyaz,su yolu model. bnm tek taşımı pırlanta aldığı için nişanlım ben başka bişi istemedim,malum pırlanta çok tutuyo..

canım biz atasay goldaş gibi zincir mağazalardan almadık altınçizgi die ankara ankamallde bir kuyumcudan aldık nişanlımın gümüş benimki beyaz altın toplam 600-700 gibi birşey tuttu garanti yazdılar ama ne derece sağlıklı birlmiyorum, nişanlım evlenme teklifi esnsında tek taş pırlanta takmıştı onu nişan töreninde o taktı parmağıma aile bireylerinin huzurunda onun dışında nişanlımın ailesi kalın bir bilezik taktı altın başka bişi takılmadı ama ben zaten en başından hiçbirşey istemiyorum diye diretmiştim

evet o konuda ii oluyo tabi de aynısını atasay fln gibi mağazalarda 1800-2000tl gibi fiyat verdiler bunlarda 1000-1200 o yüzden inanılmaz uygun geldiii
biz mayıs gibi nişan düşünüoduk o tarihde olsaydı nişanda bişey takacakdı bide alyans alacaktık ama babam eylül gibi olsun demesmi bi an da kafamçokkarıştı akannehir akannehir
öle olunca bizde mayısda söz olsun tek taş takılsın eylüldede nişan olsun dedik bu durumda nişanda da bişey takması gerekecek ama ne işte bi diorum mini set takılsın bi diorum kelepçeeCADIARZUCADIARZU
sende su yolu dediğin set nişandamı takıldı
ayrıca güle güle kullan cnm sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…