- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #25.881
iş vaktineyse bugünde bitsin yaa uff :gitme:
Sipit en güzeli örgülü model ama o kadar saç yok bende
beyenmene sevindim nisan eklerim ama biraz işe döneyim şimdik
cute senin eklediklerinde çok güzel
hatice sen nasıl duvaklar seviosun canım ekle bakalım
cute buna bi model diyorlar yaw üst kısımdan bahsediyorsun dimi. ben çok ensemde kalmasın istiyorum...
evet cnm alt tarafını diil üst kısmını diyorum. çok karışık dalga yada bant çok klasik geliyo bana artık..kınada taç takmasaydım üst kısmını böle yaptırıcaktım ben
ooooo bitsin evet sen çalışıcak mısın evlendiğinde de akannehir
lepi güle güle kullan bebeğim
Model güzel evet rasta mı ne öyle bi ismi var canım sempatiksalakcinni
Belki üstünü öyle yaptırıp altına kalın maşa olabilir yada ilk eklediğim resimdeki gibi yanlardan alttan toplu açıkta olabilir-siyah saçlı kız gibi laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
evet cnm çalışıcam.zaten çalışmasam burada kafayı yerim heralde kimsem yok..hiç bi yeri bilmiyom
evet cnm çalışıcam.zaten çalışmasam burada kafayı yerim heralde kimsem yok..hiç bi yeri bilmiyom
Süpersin kuşş oh misss walla:) Güle güle kullan canım inş.kızlar salı pazarını gezmiş biri olarak geliom:)
ya çok sıcaktı Allahtan erken gittik
perdeleri aldım valla diktirmicem demiştim zaten ölçü olrak dauyanları buldum kaptım
bi tane mutfağa aldık 10 lira:)
bi de balkona
biri şu iki uçtan büzülüp tutturulan onu kalorifer tarafına takcaz
diğeri de yere kadar gene balkon onüne takılcak gıcık adam inmedi fazla 110 a aldık ikisini
geri kaldı güneşlik fon istemiyorm zaten
bu yükte bitti
he bi de bi şekerlik iki tane servis tabağı aldım 3 ü 2,5 lira tek kusuru seramik olması:d
:roflol::roflol:buda nişan makyajım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?