-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar salı pazarını gezmiş biri olarak geliom:)
ya çok sıcaktı Allahtan erken gittik
perdeleri aldım valla diktirmicem demiştim zaten ölçü olrak dauyanları buldum kaptım
bi tane mutfağa aldık 10 lira:)
bi de balkona
biri şu iki uçtan büzülüp tutturulan onu kalorifer tarafına takcaz
diğeri de yere kadar gene balkon onüne takılcak gıcık adam inmedi fazla 110 a aldık ikisini
geri kaldı güneşlik fon istemiyorm zaten
bu yükte bitti
he bi de bi şekerlik iki tane servis tabağı aldım 3 ü 2,5 lira tek kusuru seramik olması:d

ben böle sade uzunnn düz duvakları seviyorum yada azcık işlemeli.. takarkende 2 ye katlayıp takılcak :)) resim bulursam eklerimm :))

cute buna bi model diyorlar yaw üst kısımdan bahsediyorsun dimi. ben çok ensemde kalmasın istiyorum...

evet cnm alt tarafını diil üst kısmını diyorum. çok karışık dalga yada bant çok klasik geliyo bana artık..kınada taç takmasaydım üst kısmını böle yaptırıcaktım ben

evet cnm alt tarafını diil üst kısmını diyorum. çok karışık dalga yada bant çok klasik geliyo bana artık..kınada taç takmasaydım üst kısmını böle yaptırıcaktım ben

Model güzel evet rasta mı ne öyle bi ismi var canım sempatiksalakcinni
Belki üstünü öyle yaptırıp altına kalın maşa olabilir yada ilk eklediğim resimdeki gibi yanlardan alttan toplu açıkta olabilir-siyah saçlı kız gibi laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

evet süper olur...

neyse ben kaçtım

saolun kızlar umarım takınca da ben de de böle güzel durur
buaarda ada nın durumu ne inşallah 9 gün kala bişi olmaz
yersiz bi tartışma olmuş anlaşmazlık buraya kadar getirilmemliydi
ada okursun belki
sen ara canım bi konuş sırf bu yüzden bozulmaz evlilik
altı üstü bi soyad
ikisini birlikte de kullanabiliosun hem gereksiz bi kapris onun ki ama tatlı dilli ol
erkekler bu konuda yersiz bi kırılganlık gösteriolar

gelinlik güzeldi ereğli kopişledim
hera sen de gelinlik koymuştum o da güzeldi
gelin başlarından benim de beğendiklerim var:)
başka hatırlamadım ya
unuttuğum varsa affola

sipit daha neler:)))

Süpersin kuşş oh misss walla:) Güle güle kullan canım inş.

buda nişan makyajım...

:roflol::roflol:

Kızlar bişey daha soracaktım netten davetiye alan var mı topicte biri vardı sanki????? Bildiğiniz adres varsa çok sevinirim yaw:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…