- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #25.921
offf bilmiyorum yani içim sıkılıyor
yani senin sıkıntın daha önemli canım ama ben de kafama takmadan duramıyorum
aldıklarını güle güle kullan cnmmkızlar salı pazarını gezmiş biri olarak geliom:)
ya çok sıcaktı Allahtan erken gittik
perdeleri aldım valla diktirmicem demiştim zaten ölçü olrak dauyanları buldum kaptım
bi tane mutfağa aldık 10 lira:)
bi de balkona
biri şu iki uçtan büzülüp tutturulan onu kalorifer tarafına takcaz
diğeri de yere kadar gene balkon onüne takılcak gıcık adam inmedi fazla 110 a aldık ikisini
geri kaldı güneşlik fon istemiyorm zaten
bu yükte bitti
he bi de bi şekerlik iki tane servis tabağı aldım 3 ü 2,5 lira tek kusuru seramik olması:d
buda nişan makyajım...
Süpersin kuşş oh misss walla:) Güle güle kullan canım inş.
:roflol::roflol:
Kızlar bişey daha soracaktım netten davetiye alan var mı topicte biri vardı sanki????? Bildiğiniz adres varsa çok sevinirim yaw:)
önce iptal ettim demişti ya
ben de aradım nikah dairesini adam direk hatırladı az önce geldi dedi,yatırdığı dekontu verdi ve soyadı durumunu sordu dedi bizde evet dilekçe imzalanmış ve evlilik cüzdanı iki soyadı ile hazırlanmış dedik dedi.Hücre sormuş kızlık soyadını iptal edemez misiniz diye onlar da hayır edilmez hazırlandı demişler.Hatta adam ne farkeder seninki de olacak onunki de olacak dedim o da güldü dekontu verdi çıktı dedi.İptal etmemiş...
Sonra zaten konuştuk ben öğrenmemiş gibi ne anlamı var çocukça gidip iptal ediyorsun dedim o da iptal etmedim ama olmayacak bu iş o gün gelmediğim de herkes anlar dedi((
bizimkiler bir de bugün dini nikah için hoca ayarlayacaklardı
karşı komşumuzun eşi şenol abi hocayı ayarladım diye beni aradı ben de dedim bir de Hücre'ye söyler misiniz benim işim var haber veremiyorum o da tamam dedi
aramış,bizimki abi yurdışından müşteriler gelecek işim var 6 da işte olacağım bugün olmaz sonra yapalım demiş....
bu ne şimdi((((((
offf bilmiyorum yani içim sıkılıyor
yani senin sıkıntın daha önemli canım ama ben de kafama takmadan duramıyorum
dua et benim bi arkadaşın var al sende bunu yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?