-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

offf bilmiyorum yani içim sıkılıyor
yani senin sıkıntın daha önemli canım ama ben de kafama takmadan duramıyorum

Canımın içi adam seninkide pek öfkeli ya Akşama hafifler o görürsün bak hem lepikimin dediği gibi sonra gülüp geçeceksiniz bunlara inş.

açıkçası takılmayacak gibi değil ama sen sakin dur zaten binbir türlü düşünce vardır kafanda kalsın bugün dini nikah mesele etme sen nasıl onu kaybetmekten korkuyorsan oda korkuyor seni kaybetmekten geçer siniri

Benimde çok hoşuma gitti duvağı ama kendime nasıl olucak düşünmedim.
Benim nikahta Allahın izniyle düğün salonunda olacak ya biraz karışık olucak hem yüzüm kapanmalı hemde uzun istiyorum.. falan işte...

kızlar süper saç modelleri eklemişsizniz tebrik ediom valla sizi nerden buluyosunuz
başarılarınızın devamını diliom ve bekliommolumunekankayizsmile

aldıklarını güle güle kullan cnmm
anadolu yakasındaki tüm pazarları tavaf ettin yani hee sende :))
şu kruvazeyi çok uyguna almışn cnm yaaaohaoldumsmile
bizde şimdiki evimize yaptırmak istiyoruz millet ne uçuk rakamlardan bahsedio varya bu çok uygun geldi bana nerde bu fiyatı sordun sen?

ben aldım cnm berkay davetiye die gir googleden çıkar..tabi biz daha önce elimize alıp gördük davetiyecide. sonra netten aynı marka-kod ürünü bulup aldık. %20 iskonto yapıyolar. davetiyeciler kendi kar paylarınıda ekliyolar daha pahalı oluyoo.

cnm bak gördünmü orada bişi dememiş gülüp çıkmış.bence o sana biras kapris yapıyoo,düzelicek bak gör.sen sadece üstüne çok gitme olurmu cnm,eğer öyle olursa durum değişir ..güzel bi dille açıkla,güleryüzünü eksik etme açıklarken bak gör tereyağı gibi erir

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

alın bakın bakalım beğenicekmisiniz olumunekankayizsmile

Cutecimm teşekkrü ederim tatlım. Ben davetiyecide hiç gezmedim direk buradan alsam kötü çıkar mı dersin:)
Uygun olsun yeterki:)

Geçmişi okudum şimdi çok şaşırdım ya ne nazarmı değdi arkadaşlar sizlere

Adacım nişanlın sinir haliyle söylemiştir nikah olmayacak diye.Sakinleşince muhakak arıyacaktır.İçini serin tut

Yuo know çok üzüldüm canım.Bir kapıyı kapayan Allah diğerinide açarmış.Hakkınızda hayırlısı inşallah çok daha iyi bir iş bulur eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…