-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kız senin 8 günün kalmış
sen şimdi kesin bi saç kurutucu al
abajur acil değil nasılsa evlnenincede alırsın
ama saçın ıslak gezemezsin

kızlar beni listeden çıkarabilirsiniz çnkü nişanım malesef 24 nisanda olmcak ne zmn olcagıda belli değil aşkımın annesi dizinin üst kısmındaki kemiğini kırdı dün..
herşeyin hayrlısı diorz ama üzülmemek elde değil malsef..

neyse listenizden 1 kişi eksildi buda iyi haber :lepi:

Allah herkesin işini rast getirsin :Saruboceq:

emma geçmiş olsun canım
geç olsun güç olmasın
onlar zaten ara işler asıl olan evlilik
nisan olmaz haziran temmuz olur

emma geçmiş olsun canım
geç olsun güç olmasın
onlar zaten ara işler asıl olan evlilik
nisan olmaz haziran temmuz olur

kesin nazar var herkese bişiler oluyoo bakarmısınızz yhaa gecmiş olsn canım sizede hayırlısı ne diyelim

teşkkr edrim kızlar evet nazar var bnde inanırm zaten ama olsun ne yapalım hayrlısı buymuş Allah başka dert vermesin :Saruboceq:

asıl olan evlilik lepicim ama nişandan 2-3 ay sonra düğün istyrduk bölelikle düğünmzde ertelnio malesf..

hmm cnm anladım aslında bnde onu konuyu açtık kocişime ama baktım kızıcak gibi hemen kapattım uzatmadım

bunda kızılacak ne var erkekleri anlamıyorum sanki senin soyadını almayackalsanaalsanasmile gercekten bu konularda cok kızgınım sanane ya sanane evlenmişmisin evet soyadını hiç almada ne olacak eşim bana dedi istersen kullan diye ben istemedim bunun için kaprise gerek yok

öyle de cnm doğru söylüyosun bnde çok karşıyım böyle şeylere ama napim şimdi yani huzursuzluk çıksın istemiyorum

bnmkide bişi demez yaw ben istemedim..bugün bu konu açılınca sordum kullansam ne derdin die sen bilirsin istersen kullan dedi..bnmki çok tatlıdır yaa,bişi istedimmi hiç karışmaz olur der :asigim:

Kızlarr napiyosunuz bitek son sayfayı okudum gerilere bakmadım.
Cutecim tekrar sağ oll site için siz hangi markanınkini almıştınız bu arada kuş. Ben inceliyorum orayı hala.
Dileğimmmmmm naptınız kocişinizle bugün? Adadan ses çıktı mı bu arada?j
Sulugöz meraba geçerrrrrrr sıkma canını.

vay beee, ben de sordum az önce benimkine, böle böle olsa ne yapardın diye, ben de oturur düşünürdüm iptal edilsin mi edilmesin mi diye dedi bana.... kavga ettik

kıvılcım davetiye 5322 cnm,şirin esprili bişi istedm ben.bakanların yüzünde gülümseme oluşsun die..çocuksu die eleştiri yapanlar var ama ben çok seviyorum davetiyemii :1rolleyes:

Ay bi kaç tane çattı gözüme çok şirin çok tatlılarrrrrrrrrrrrrrr en güzelini yapmışsın cutecimm. Bende düşünüyorum öyle ya da renkli bişey:)
Kızlar bişey soracağımmm bu modelin arkası fermuarlı mıdır sizce ?????j

ereğli bağlama gözüküyo cnm..bağlama arkasında ten görünmesini istemeyenler için parça kumaş var cnm bence..

vay beee, ben de sordum az önce benimkine, böle böle olsa ne yapardın diye, ben de oturur düşünürdüm iptal edilsin mi edilmesin mi diye dedi bana.... kavga ettik

kızım delimisin sen nie kavga ediosun
natlaşmaya döndürmeyin şu durumu ya valla gereksiz

ipli şekerim araya kumaş koymuşlar ten grünmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…