-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

cute canım zaten bende sözde o belaya bulaştım gittim bi kuaföre amann neyse...
nişanda onun için maşa olsun dedim kına falan düşünmedim ama bakalım ne olacak :jeyyar:

kıs neden kasıyon kndni
ben gitsem die bakıyorum
bi önceki hafta 1 gece yatılı kaldım
geçtiğimiz cuma akşam oturmaya gittik
buhaftada cuma cmrtsi pazar kalcam kaydirigubbakcemile3

bizde kalıcaz canım ne bileyim bi ton akrabaları gelio hiç sewmiorum öle şeyleri ya aslında cok iyidir kayınvalidem ve kayınpederim ama ne bilim kendimi bi garip hissediyorum onların evinde :1no2:

bizde kalıcaz canım ne bileyim bi ton akrabaları gelio hiç sewmiorum öle şeyleri ya aslında cok iyidir kayınvalidem ve kayınpederim ama ne bilim kendimi bi garip hissediyorum onların evinde :1no2:

hakveriyorum cnm geçen yaz bende yazlıklarına gitmiştim kalmaya düğünleri vardı,hem dedik denize gireriz fln..neyse hatırlamıyım o günü :) du bakalım evlenelimde gidelim birde ne değişicek..ağlamıştım döndüğümde valla ...zaten kasmışım bende sen gibi..neyse senin hüsran olmas heralde :)

canım daha önce gittim kaldım cok şükür bi aksilik olmadı ama cok gelen giden oldu yok halası yok amcası yok bilmem nesi sewmiorum ben böle seyleri bide kasıyorum kendimi oysa ne varsa sanki boshayallersmile

canım daha önce gittim kaldım cok şükür bi aksilik olmadı ama cok gelen giden oldu yok halası yok amcası yok bilmem nesi sewmiorum ben böle seyleri bide kasıyorum kendimi oysa ne varsa sanki boshayallersmile

gelin görmeye geliyolardır aklinialirimsmile

gelin görmeye geliyolardır aklinialirimsmile

onların yüzünden kasılıyorum zaten bide şey oluyo bende annemin babamın yanında onlara hizmet ederken yda anne baba derken sanki aileme karsı saygıısızlık yapıyomusumm gibi gelio bu düşüncedennasıl kurtulcam yhaa mafoldumben

karaböcük bnce o şekilde düşünme sen örf ve adetleirmizde olan seklıyle sevdgğin kişinin annesi babsında saygılı davranıyorsunn snen annn babanda o yollardan gecdi sonuc olrk o şekilde düşünmeyeceklerdir

düşünmediklerinden eminimde ne bilim ben öle düşünüyorum bu yüzden cok kasılıyorum cok geriliyorum senağlama

bende gitmek istiyorum yaa artık varya dakika sayıyorumfisfisfis
allahtan hakoşla annesi yani kaynana adayı alamaya gelio

ben çok benimsedim nişanlımın ailesini
birbirimize karşı çok sıcak davranıyoruz
ailemde belki bunda etkili
knd ailen annen baban gibi benimse,yabancı gibi durma sakın die konuştular hep
tabiki knd annem ve babam gibi olmaz ama seviyorum onları
beraber vakit geçirmek çok hoşuma gidiyo :kedi:

benim ailemde öle herzaman söylediler ama bilmiyorum ya kafam cok karısık :uhm: yani onlar beni cok sewiolar ewet bende sewiorum ama ay bilmiorum

olsun cnm takma kafana
her ailenin yapısı,herkesin birbirine olan davranışı,ortam,zaman vs vs
herşey farklı
zamanla alışılır yerimseniben

makyajını tazeledinmi cnm kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok be cicim acayip canım sıkkın babama ayrıca regl oldum karnım ağrıo fln normalde atlamam o detayı ama bugün formumda değilim böle iadere edecek artıkınnnbayanssulusmile
]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…