- 8 Mart 2010
- 28
- 0
- 86
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #26.581
hşq hatigee ii etmişsin bebişko demek o misafir sendn bizde sanmştıkki kaydirigubbakcemile3
sende çeyiz filanda yoktur şimdi
kaydirigubbakcemile3
aramızda yakında çeyiz manyağı olursun sende aklinialirimsmile
bi ara misafir olarak takip ettim buradaki sohbetler daha çok hoşuma gitti bi katılayım dedim bende zemuszemus
cute cok güselll canımmm
anladım güzelmiş canım yakışır sana .
aaaa neresinden bizim buraya gelin geleceksin yanii zemuszemus evet okudumm canım
cute beğendğin model çok hoş gercekdennnn :)
hşq hatigee ii etmişsin bebişko demek o misafir sendn bizde sanmştıkki kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan
slmm:sinifsinif:
hımm anladım beğenmedin mi bizim buralarılmaz:
saol cnm inş. güzel olur bende de..off kızlar ben çok korkuyorum düşmekten gelinlikle.. bilmiyorumkismilebide bisürü merdivenden inicem ben nikah salonunda..akşama koyarım fotolarını mekanın..facebookta var malum yasak giremiyorum..geçen sabah ya düşersem die gözlerimi açtım :) rüyamdamı gördüm nedir kaydirigubbakcemile3
orda iş imkanı zor cnm..tabi büyük şehirlerden oraya gidip alışmakta zor olur o da ayrı..
iyi düşünmüşsün cnm bnmde nişanda dalgalı föndü tabi bildiğim kuaföre üşendim, etti adam saçıma :) kınada bnmde maşalar olabilir taç takıcam ..bakalım nasıl olacak. kuaföre güveniyorum ama Bursada meşhurdur,zaten oradan çıkan gelinleri fotolamışlar baktım albüme süperdi..Hımmm anladım canım bende düğünde maşa istemem yada açık topuz ne bilyiim dediği gibi basit geliyr her zamanki model nişianda bilerek açık ve maşa istiyorum düğünde farklı olsun diye.
ne modeli ben görmedim nerde :çok üzgünüm:
kızlarr perşembe günü kayınvalidemlere gidices öff çok kasılıyorum yhaa kendimi bi garip hissediyorum oraya gidince hiç gidesim yok boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?