-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bi ara misafir olarak takip ettim buradaki sohbetler daha çok hoşuma gitti bi katılayım dedim bende zemuszemus

hoşgeldin,bnmkinin memleketindensin.Aileside orada gittim bayramda küçük biyer..
şu misafirlerden birisi senmiydin yaw.bayaa laf atmıştık okumuşsundur..kaydirigubbakcemile3

Hımmm anladım canım bende düğünde maşa istemem yada açık topuz ne bilyiim dediği gibi basit geliyr her zamanki model nişianda bilerek açık ve maşa istiyorum düğünde farklı olsun diye.

kızlarr perşembe günü kayınvalidemlere gidices öff çok kasılıyorum yhaa kendimi bi garip hissediyorum oraya gidince hiç gidesim yok boshayallersmile

cute beğendğin model çok hoş gercekdennnn :)

saol cnm inş. güzel olur bende de..off kızlar ben çok korkuyorum düşmekten gelinlikle.. bilmiyorumkismilebide bisürü merdivenden inicem ben nikah salonunda..akşama koyarım fotolarını mekanın..facebookta var malum yasak giremiyorum..geçen sabah ya düşersem die gözlerimi açtım :) rüyamdamı gördüm nedir kaydirigubbakcemile3

ne modeli ben görmedim nerde :çok üzgünüm:

Hımmm anladım canım bende düğünde maşa istemem yada açık topuz ne bilyiim dediği gibi basit geliyr her zamanki model nişianda bilerek açık ve maşa istiyorum düğünde farklı olsun diye.
iyi düşünmüşsün cnm bnmde nişanda dalgalı föndü tabi bildiğim kuaföre üşendim, etti adam saçıma :) kınada bnmde maşalar olabilir taç takıcam ..bakalım nasıl olacak. kuaföre güveniyorum ama Bursada meşhurdur,zaten oradan çıkan gelinleri fotolamışlar baktım albüme süperdi..

ne modeli ben görmedim nerde :çok üzgünüm:

önceki sayfada sanırım cnm bnm..bi bak geriye

kızlarr perşembe günü kayınvalidemlere gidices öff çok kasılıyorum yhaa kendimi bi garip hissediyorum oraya gidince hiç gidesim yok boshayallersmile

kıs neden kasıyon kndni
ben gitsem die bakıyorum
bi önceki hafta 1 gece yatılı kaldım
geçtiğimiz cuma akşam oturmaya gittik
buhaftada cuma cmrtsi pazar kalcam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…