- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #26.701
canlarim benim gecmisi okuyana kadar ne guzel seyler yazmissiniz ayyy yerim ben sizi :)))
ev iyice kalabaliklasiyor babam az once dayimin oglu,esi ve cocugunu getirmek icin havaalanina gitti.Hollanda'dan geliyorlar,kizkardesim de gelebilseydi Allah'in izniyle ingiltere'den.Patlama oldu ya ucaklarin kalkisina izin verilmiyordu kac gundur,kuzenim de once almisti biletini ancak bugune verilmis izin ama ingiltere'nin ucuslarina hala izin yokmus.Kardesim oyle uzgun ki...bir gelse baska birsey istemiyorum.az once dus aldim yorgunlugumu daha cok hissettim,misafirler gelsin hosgeldin fasli bitsin hemen yatacagim
iyiyim cnm nasıl olayım sen nasılsınAdamm gelir inşallah. Amanda aman hemen yat dinlen sen.
Dilek nasılsın bacımmm:)
dilekcim.....ne bileyim ya karar vermekte zorlaniyorum
aslinda karar verdim de evdekiler kafami karistiriyor...offf ne bileyim ya son dakika suprizi yapacagim bu konuda kendime de herkese de sanirim :)))
selamın hello didik yaww
dilekkkkkkk nbr şekerim :kedi:
sonbaharrrrrrrrrrrr nasılsın canikommm zemuszemus
ada gelin olmuş gidiyorsun bize fenamı ediyosunnnn mafoldumben
canim sonbaharcim evet karsilasamiyoruz ben artik geceleri birak gunduzleri bile pek giremiyorum girsem de yazamiyorum,sirkette olmayacagim gunlerin islerini toparlamaya calisiyorum
cutem,balim hic hatirlatma yani.....gelmesini istedigim insanlardan birisin biliyorsun degil mi...ama kismet ne yapalim artik eve geleceksin :)))
iyiyim cnm nasıl olayım sen nasılsın
ıyi ol saten bebiş. Bende iyiyim sağ ol bebemmmm.
evdekiler mora yok mu diyor
Buradanda bys kuşşşşş :)cisill iyiyim tatlımm sen nasılsınn
görüşemiyrz seninlede özlüyrm sizi valla giremeyince
kaçıyrm kızlar ama şimdii
nişanlım tel etcek
öpüldünüz hepinizzz opuyorumnanaktan
buradayımda cnm kociş evde ya ondan girmiyorum pek yani onlıneyim ama bakmıyorum hiç sen neler yapıosun bu arada aldıklarına bayıldımm
eyüüü geeler herkese
adaım görüşemezsek mutluluklar diliyorum
gelinin ilk gece ettiği dua kabul olur derler
dua eder misin rica etsem
eviem sağ salim taşınayım çileğim
oki cnm,en doğrusunu yapıyosunn..teşekkür ederim cnm bnm...
ben aynı cnm işte..bugün nikah fidanları süslemek içnde ambalaj aldık sizin oralara geldik hee onun için :)
bendende herkese ii geceler... :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?