G
GaydirigubbakCemile
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #26.741
günaydın kızlarr :))
günaydınn millettt
nasılsın hatige
pamuk şekerlerim günaydın.... (hatigem peki pamuk şekeri sever miydin yerimseniben )
dün düğün mekanı ile görüştük akşam iş çıkışı
cutem yani biz de sizin o taraftaydık :)))
çıkış,dans ve pasta şarkıları ile fotoğrafların slaytının cd.sini teslim ettim...
ses sistemleri ile şarkıları dinledik,süper geldi kulağıma gerçekten iyi seçmişim dedim...
sipidi model çok güzel çiçeği nasıl takacaksın pekii
saol cnm bnm..opuyorumnanaktancute tatlım aldıkların çok güzel güle güle kullan :))
Büyük ihtimalle saçım böyle olacka..
dün düğün mekanı ile görüştük akşam iş çıkışı
cutem yani biz de sizin o taraftaydık :)))
çıkış,dans ve pasta şarkıları ile fotoğrafların slaytının cd.sini teslim ettim...
ses sistemleri ile şarkıları dinledik,süper geldi kulağıma gerçekten iyi seçmişim dedim...
teşekkürler cnm opuyorumnanaktancutecim aldıkların çok şık şeyler hepsini güle güle kullan
cnm albümde.albümü herkese açtım,çok özel bişi yok die gir görürsün yerimsenibenBen niye göremiyorum cutebilmiyorumkismile
Ben zaten bilerek siyah saçta denenmiş saç modeli istiyorum çünkü sarı da beğenipte yaptırmam aynı çıkmıyor çünkü.. bu ikisi çok hoşuma gitti.
cnm albümde.albümü herkese açtım,çok özel bişi yok die gir görürsün yerimseniben
aynen cnmm,malum bnmde siyah..kolestonun böğürtlen siyahı var onuda dene güsel oluyo mavi sayaha yakın..bide boya çok güsel hiç dökmüyo saçı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?