-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

dün düğün mekanı ile görüştük akşam iş çıkışı
cutem yani biz de sizin o taraftaydık :)))
çıkış,dans ve pasta şarkıları ile fotoğrafların slaytının cd.sini teslim ettim...
ses sistemleri ile şarkıları dinledik,süper geldi kulağıma gerçekten iyi seçmişim dedim...

Adacım çıkış ve dans müziğini ne seçtin..Kararsız kaldım ben..Pasta şarkısı kenan doğulu- aşk kokusu olacak

cute tatlım aldıkların çok güzel güle güle kullan :))
saol cnm bnm..opuyorumnanaktan
Büyük ihtimalle saçım böyle olacka..

bence güsel ben o saçın perçemini çok sevmiştim..koyu saçta maşa göstermiyo diolarya görsünler bakalım hıhhh :)

cnmmm:1hug: bizde akşam başladık slaytaa...

cutecim aldıkların çok şık şeyler hepsini güle güle kullan
teşekkürler cnm opuyorumnanaktan

Ben zaten bilerek siyah saçta denenmiş saç modeli istiyorum çünkü sarı da beğenipte yaptırmam aynı çıkmıyor çünkü.. bu ikisi çok hoşuma gitti.

Ben zaten bilerek siyah saçta denenmiş saç modeli istiyorum çünkü sarı da beğenipte yaptırmam aynı çıkmıyor çünkü.. bu ikisi çok hoşuma gitti.

aynen cnmm,malum bnmde siyah..kolestonun böğürtlen siyahı var onuda dene güsel oluyo mavi sayaha yakın..bide boya çok güsel hiç dökmüyo saçı

aynen cnmm,malum bnmde siyah..kolestonun böğürtlen siyahı var onuda dene güsel oluyo mavi sayaha yakın..bide boya çok güsel hiç dökmüyo saçı

:sm_cool::sm_cool: onunla boyadım zaten hatta inanmıycaksın kızla kavga ettim naan bu ne böğürtlen siyahı mı olur diye ama 1 kez daha boyamam lazım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…