-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

canım maltepede ışık halı diye bir yer var ordan aldım aynısın avizesini de aldım yatak odası için bunlarr... 57 di tanesi bunların...

Cnm ben sadece avizeni görebildim ama çok beğendim özellikle senin çok beğendim demeni çok beğendimmmmopuyorumnanaktanAllah ağız tadıyla kullanabilmeni nasip etsin

GünaydıınnnnnŞeniz

Farkettimde günaydım diyip gidiyorum artık yoğunmuyum neekafamçokkarıştı

Evimizin kartonpiyeri ve boyası bitti bugünde laminant yapılacak.Yarın aşkımla gidip atılacak şeyleri atacaz.cumartesi temizlikçi gelecek..
Haftaya ablamda (istanbul) olan çeyizlerimi almaya gidecez.Diğer haftada eşyalar gelecek..
Daha sonra tül ve halı işlerini halledecez..

Offf anlatırken bile yoruldum yaaa
delikafadulden

canım maltepede ışık halı diye bir yer var ordan aldım aynısın avizesini de aldım yatak odası için bunlarr... 57 di tanesi bunların...

aaa
biliyorum ışık halıuı orda böyle şeyler varmıydı yaa ben halı var sanıyodum bitek kaydirigubbakcemile3
ay çok teşekkür ederım en kısa zamanda uğrıcam

Dün gördüm alyanslarını resmen aşık oldum bayıldım bittim.
eee belki de bana böyle mükemmel geliyor bilmiyorum.......
Net görün diye bi kaç yerinden çektiimm......

güzel ama taşlı almaktan çekiniyorum taşı düşer felan diye

canım evet taşları düşüyo, benim alyansın bu üstteki alyansın aysından ama çok şık duruyo onu söyliyim :) taşı düşüyo evet ama gidip taktırıyosun hemen aldığın yerden, parada vermiyosun canım :)

günaydın kızlar.. :)) alyans konusuna deyineyim bende..benim alyansımda taşlı..el yapımı ve taşları gömme.. yani içine bakınca bile görebiliyosunuz..06 haziran 2009 dan beride parmağımda hiçbirşey olmadı.. spedyinin dediği gibi iyi biryerden alınırsa ve kuyumcu sana garanti veriyosa ordan alınmalı.. bizim aldığımız yer o garantiyi verdi hiç bişide olmadı :))

ama şimdi taşı düşerse benim moralim çok bozulur üzülürüm :çok üzgünüm:

alyanslar çok güzelmiş ya kızlar taş düşme tehlikesi var ama taşlıda daha şık duruyor bence sipidicim senin alyanslar sanıyorum güle güle kullanın kaça aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…