-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Lepi Allah cızırtını bugün saflığım üstünde Gerçi normaldede böyleyimdir sevdiğim insanların beni yanlış anlamasından feci korkarımm. Bugün adamada yanlış izlenim falan verdim saten
Evet dileğimmmmmmmm yeşilini almadım emme altın rengi. Kuyrukları falanda şampanya rengi olacak. Dur heyecan yaptım gene aha bunun.

Son düzenleme:
kızlar ya ben kaynanama anneler gününde bişey almayı düşünmüyorum. çok mu ayıp olur.. aslına bakarsanız 27 senedir kendi anneme bile anneler gününde toplasanız 5 kere falan hediye almışımdır

Canım arayıp tatlı tatlı kutlarsın kusura bakmayın hediyede alamadım falan dersin bişey olmazzz yawwwwwwwwwkaydirigubbakcemile3

ereğli ne yanlş anlaşılması kız aşkolsun
ada da anlaıştr seni

zeynep kız gel alalım birlikte

undomiel ben de anneme almm ki o da istemez
ona almazken kaynanama hiç almam
kaynanama alcam diye anneme de hediye almam
yani ben hediye almam zati şuan kendi evimi düzüom alan bana alsın

lepi sana bişiy diyimmi
ben yrn ist.a gelicektim ne gzl buluşurduk orda
sonra aksilik oldu ben gitmicekmişim
annemle dedik pazara gidelim
yaa nsl isterim gelmek bilemezsinn

pöf zeynep
valla gelirsin erkenden giderdik
ikea turu ederdik senle
gözüme ilişen bi sürü şey var almak istediğim
tek insan alamıo
benimkiyle gitcem artık:)

ereğli sen netten mi sipariş verdin bacım anlamadım ben
dore rengi çok severim ayrıca nişanlığımda da vardı dore
Kuşummmm ben senin kafan doluyken msnden söylememiştim. O resimdeki hatundakini ben bi kaç gün önce sipariş ettim dünde renklerini falan söyledim evet kuşş dore rengi yani gold rengi diye geçiyor katalogta emme yakın:).
Ayrıca şöyle bir olay var seve seve kobay görevini yapıyorum eğer süper çıkarsa sizlerede önereceğim şiddetle paranız boşuna gitmesin yeterki:lepi:
Ben göğüs dekoltesini hemen koltuk altında biriteceğim oradaki gibi olmayacak daha yukarıda olacak kınaya şimdi eğilip kalkarken sıkıntı olmasın.

pöf zeynep
valla gelirsin erkenden giderdik
ikea turu ederdik senle
gözüme ilişen bi sürü şey var almak istediğim
tek insan alamıo
benimkiyle gitcem artık:)

çok seviom ikea ya gitmeyi yaa
ben yrn pazardayım artık kısmetse
annem örme perde yapıo ona saçak bakcaz uçlarına

Ay ben sizlere yakın olsam nereye gitseniz kuyruk gibi biterim peşinizde mümkün olduğunca.
Zeynepte işi olmasa gelirdi kesin lepim zanımca.

ereğli zeynep zaten tee nerde
işi olmasa burda napsın garbim
bi sevgilisine gelio işte
bana özel gel diyemem tekirdağlardan zat

Evlenince bana geleceksin emme sonbahar nişanlınla ikiniz :)
Lepi sende bebem:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…