-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ayy ayy gerçekten harika şeyler canm ya
ayy ii olmş canm ağlamak istenmiyo ama kolay da olmuoo
Rabbm eşimizle evimizde mutlu etsinn
Baba evine de misafirlikten başka geri gitmeyi nasip etmesnn
ben en çok kokunla uyanmak istiyorm artk aşkm yaa die sızlanıyordum
harika bi duyguymuş gerçektenn aşkımın kokusuyla uyanmakk
ayy özledm kocacımı :asigim:

Lepik iyidim kuşş. Sanada kolay gelsin ayrıca bebiş.
Pınar çok güzellermişşş kına ve nikah şekeri.
Ece nede güzeller çayizlerin. Güle güle kullanmayı nasip etsin Allah(CC.)
Hilal kuşşş temizlikler var daha di mi anam geçen cam sildim çamur gibi bişey yağmış resmen camlar kara kara Perdeci perdeleri takmaya geldi arkadaki bulanık fonu görmeniz gerekiyordu
Görüşürüz kızlarrrr.

drearines biz bindallıyı o güllü kınaları kına sepetini tepsisini başörtüsü eldiveni falan 450-500 arası bi fiyata aldk eminönünden .

of aman eregli zor iş yahu ben yapıcaktım temizliği haftasonu ama çarşamba kayınvalidem görümcelerim girişmiş eve pırıl pırıl etmişler bana bi iş kalmadı

of aman eregli zor iş yahu ben yapıcaktım temizliği haftasonu ama çarşamba kayınvalidem görümcelerim girişmiş eve pırıl pırıl etmişler bana bi iş kalmadı

canmm iş kalmadı die mi üzülüyorsunn
gel o zaman bacmm akşama misafirim gelecek yani yarına batmış bi ev beni bekliyo
hadi gel yardıma :))))

selam kızlarrr, ben de çok hastayım yaaa, dün okulda 23 nisanı kutladık, bahçede rüzgar yedim, üşüdüm, şimdi de köh köh öksürüyorummm

ayy öyle patrona can kurban canm yaa
6 da bitiyoo
ama 5 de kaçmayı planlıyoruzz çalışan arkadaşlarlaa

ya evet canım biz beraber çalışıyoruz. kendi işimizin başında olduğumuzdan ne tatil ne bayram.. hatta annemler bugün yazlığa gitti ama biz ancak yarın öğlen gidebilicez.. puff puff.. neyse senin az kalmış biz ancak 19 da çıkıcaz işten =(

olumlu yönden bakarsak en azndan aşkının yanındasn :)))
ee anlat bakalm canmm
ne iş yaparsınız düğün ne zamann

olumlu yönden bakarsak en azndan aşkının yanındasn :)))
ee anlat bakalm canmm
ne iş yaparsınız düğün ne zamann

canım orası öyle :)
varta pillerinin ege bayisiyiz biz. o satışta çalışıyor ben dükkanda muhasebeye alışlara falan bakıyorum =)
düğünümüz 19 eylül 2010 da olucak kısmetse :)

sen ne iş yapıyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…