-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

casper bizde ev hediyesi olarak çok borcam gelir
o yüzden düğünden sonra gelen hediyelere bakıpta tamamlıcam eksiklerimi
fincanlarda patronlarımın hediyesi

casper bizde ev hediyesi olarak çok borcam gelir
o yüzden düğünden sonra gelen hediyelere bakıpta tamamlıcam eksiklerimi
fincanlarda patronlarımın hediyesi

hmm ii yapmışssın canmm
bende düğünden sonra ilk 2 ay annemden borcam taşıdım :)))
hediye gelir diye almamştık bi tane almıştık
tepsiler borcamlar yemek tabakları taşı taşı doldurdum her yeri :)))))
vitrinim camlı deil de dolduruyorm ağzına kadar :))))

selam cute

ece çok güsel hepsi güle güle kullan canım benim borcamlarım var bi kolu yaklaşk 14-15 adet flan napcam o kdr bilmiorm hepside hediye

canmcmm kınalarında çok güzelmşş
nasılsınn alıştın mı evliliğee bi ay olcak nerdeysee
ben bi aylık evliyken ağlama modundaydm sürekli:sinifsinif:

yarın tam bir ay oluyor valla
bgün kına geceminizn bir ayı doluyo :)
ağlama modu değilde ne biliym tatildeyizde geri döncez evlerimize gibi bi his var , oyun gibi geliyo bana şu anda .
değişik , ailemide özlüyorum tabi çok, ilk kez böyle uzak kalıyoruz onlarla ama evimide eşimide çok seviyorum çok mutluyum maşallah..

ama ne olursa olsun adaptasyon zor oluyor

ben birde camlı vitrin almayı düşünüyorum nereye koyarım hiç bilmiyorum ya :S

selam cute

ece çok güsel hepsi güle güle kullan canım benim borcamlarım var bi kolu yaklaşk 14-15 adet flan napcam o kdr bilmiorm hepside hediye

sağol canım
kız aldın mı o kadar borcamı naptın sen

pınar çok güzelmiş nikah şekerin kınaların opuyorumnanaktan

ece teşekkürler canımm
ada napiyor acaba yaa
ne heyecan ne heyecan
kına gecemin olacağı gün çok kötüydüm ben , çok mutsuzdum ağlıyodum hep ama kınada hiç ağlamadım ne gariptirki :)

seni çook ii anlıyorum canmm
ahh ahh bende sayıyorum her ay bizimde pazar günü kınamız olalyı 7 ay olmş olcak :))
ayy oyun gibi zanneden bi ben deilmişim ne güzel :)))
şaka gibi gelio oyun oynuyoz sanki yemek yap koştur koştur :)))
nazarlar değmesn canm benmm

ece teşekkürler canımm
ada napiyor acaba yaa
ne heyecan ne heyecan
kına gecemin olacağı gün çok kötüydüm ben , çok mutsuzdum ağlıyodum hep ama kınada hiç ağlamadım ne gariptirki :)

ayy hemde nasl heyecan vardır yaa
ayy ben çok mutluydmm
annemle söz vermştk ağlamıcaz die kınada ben ağlamadm
düğün günü evden çıkarken biraz ağladm
ağlamamanın acısını da düğünden sonra ilk 2 ay her gün ağlayarak çıkarmştm :sinifsinif:

casper valla aynen oyun gibi eve gel koştur koştur yemek yap sonra eşin gelsin kapıyı aç falan
evlenmeden önce konuşurduk eve gelince kapıyı bana sen açıcaksın ne güzel falan diye
şimdi o düşündüğümüz şeyleri yaşıyoruz birebir çok mutlu ve garip oluyo insan :)))

ben ne kınada ne evden çıkarken ağladım hgiç öyle bi ortam olmadı ama ben tembih ettim herkese ağlıycağım bi ortam yaratmayın çünkü bi başlarsam bi daha susmam makyaj falan kalmaz die
allahdanda öle oldu ağlamadım

almadım ece hepsi hediye

pınar hepsi çok güzel canım ya kınalarını nasıl süsledn öyle nerden aldın o gülleri ne kadar masraf çıktı kınaları süslemek için??

pınar çok güzelmiş hepsi cnm...
kızlar bende Bursaya gidince çekerim kına sepetlerimiii...ptesi yayınlarım artık size

bende hep sayfada hata dio yaa yazı karakteri kilitleniyo ondan pöfff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…