-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

porland mış kızlarr bardaklarrrrrr hala var mı bilmiyorum ama çok şekerlerr aşkınızla sabah çayı yada kahvesi yudumlamak bunlarla ne güzel..boshayallersmile

porland mış kızlarr bardaklarrrrrr hala var mı bilmiyorum ama çok şekerlerr aşkınızla sabah çayı yada kahvesi yudumlamak bunlarla ne güzel..boshayallersmile

evet garcem çok güzel olur benimkinin çayla kahveyle arası yok bi anca meyve suyu içeriz alırsam eğer) nişanlımın doğum gününde sihirli kupa yaptırmıştım onlarla karşılıklı içeriz artık

Son düzenleme:
hihoyyyt ooooooooooo hihoyyyt

hihoyyytHoşgeldin Gülsunnnhihoyyyt

gözümüz yollarda kaldı canım benim ya tekrardan tebrik ederim resimlerini gördüm çok çok güzel olmuşsun :1hug: Allah mutluluğunuzu daim etsin bi yastıkta kocain inş aranıza hiç bir kötülük sorun girmez amiiiinnnn

nasıl geçio bakiyim evlilik

günaydıın
gülsün ben niye görmedim fotooo
anlat hele evlilik nası gidio
alıştın mı eve yeni düzenine
yataktaki yabancıyaDD

ayyy hilalcim teşekkür ederim canım yaa... valla herşey çok güzeldi.... nikah memururunun 1 saat gecikmeli gelmesi dışındakötükedihüso
herşeyin daha iyisi daha güzeli olur inş. sendee:))

valla herşey yolunda... ayyy bir hafta kafam rahat olcak... çok mutluyum:)))hihoyyyt

neeyy gecikmelimi geldii vay uyuzz alsanaalsanasmile

amiiin canım amiiinn herşeyin çok güzel olmasına çok çok çok sevindimm :1hug:
nasıl bir hafta kafan rahat kuzum :d

lepicim albüm yapmıştım canım yaa.....:)))

valla evlilik güzel.. .. yanında yatan kişi yabancı değilki kız... sevdiğin adam... sabahları uyandığında onu görmek güven veriyor insana... gerçi benim koçişi hiç kendi tarafında bulamadım uyandığında... hep benim yattığım tarafı işgal ediyorr adam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…