-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Günaydınn
Gülsüncüm hoşgelmişin taze gelin.Herşeyin yolunda olmasına sevindim.Dilerim ömür boyu devam eder mutluluğunuz

gulsuncum gelmiş
hoşgeldin canım benim tekrar mutluluklar dilerim,
anlat bakalım nevar ne yok nasıl gidiyo evlilik :))

bu arada adacımda evlendi haftasonu, allah gönlünün istediği gibi versin herşeyi , çok çok mutlu olsun dilerimki, hiç kırılmasınlar bundan sonra bay hücre ile :) hiç üzmesinler birbirlerini ..

herkeslere günaydınlarrrr

Günaydınn
Gülsüncüm hoşgelmişin taze gelin.Herşeyin yolunda olmasına sevindim.Dilerim ömür boyu devam eder mutluluğunuz
teş.ederim boswercim... amin...

gulsun kız nası gidio alıstınmı evliligee hani nerde resimler bende bakayım

günaydın canım... teşekkür ederim.. şimdilik yolunda.. bir problemimiz yok... koçişimin ailesi biraz zorlandı oğullarını bana vermekle... hala arkamızdan ağlıyor annesi.... her günde gitmemizi bekliyorlar.. allahtan benimki bu konuda taviz vermiyor...

Gülsün resimlere baktım çok güzel olmuşunuz tü tü maaşallah:Saruboceq:
canım çok teşekkür ederim:))

iim canım sen nasılsın evet yha kayınvalidemlerdeydik evi tuttuk ona falan baktım perdelerimi almamıstık onları begendim mutfak masasını falan aldım baya yorucuydu yani kaydirigubbakcemile3

Ben de iyiyim canım teşekkrüler. kısa tatilde anneciğime temizlik yaptım duvar sildim. Dün de alışverişe çıkıp bir kek kalıbı bir de çaydanlık aldım. Ama dersler kaldı tabi şimdi de ofiste oturdum sunumumu hazırlıyorum.:))

gulsun aynısı bendede var
aldın hakanı gittin diyo anası :))
düğündede ağladı hep , gören kız anası sanar :))))

ayy canım yaaa.. seni çok iyi anlıyorum.. kız benim kayınvalidem çeyizi almaya geldiklerinde bile ağladı...
benim annemde çok üzülüyor... ağlıyor ama bana hiç belli etmedi şimdiye kadar.. ama onunki her gidişimizde kapıdan uğurlarken ağlıyor.. telefonda ağlıyor... hergün gelin diye arıyor.... sürekli bahane bulmaktan bıktık.. haftada 2 gün gitmeye karar vermiştik ikimizin ailesinede...

Pazar Günü Halamda geldi öyle çok sevindim ki anlatamam size :asigim::asigim::asigim:
3 gibi de Hakanın ailesi geldi işte canlarım benim Toplamda 27 kişi olduk bilmiyorumkismilezemuszemus

Ece MErak ediyor diye kapalı çektim bohçalarımı guclubacismile
Bunlar Avonlarımın olduğu süslü sepetim işte ama içini falan çekemedim yorgunlujtan :sm_cool:

Buda çikotalarım yerimsenibenyerimseniben

Bu da çiçeğim çok merak ediyordum nasıl geleceğini hakanın zevkine göre alındı
Kendi evime götüücem inşallah

Adacım nasıl mutludur şimdi :kedi: gelsede alsak havadisleri

Bende bi düşsem 1 aydan Sipit çok güzel görünüyolar

haftada iki gün mü
kız kendinize vakit ayırıcak zamankalmıycak
bizimkilerde sürekli gelin diyolar ama onlara sürekli gitsek öbür taraf var.
kaynanayada pek gidip yüzgöz olmak istemiyom
bakalım nası kurcas dengeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…