- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #27.461
günaydın kızlarrrr
gulsunncum hoşgeldinn tekrar mutluluklar canımmmm
Günaydın böcüğüm. Nasılsın neler yapıyorsun? Ben pek bu aralar uğrayamadım.
günaydınn kızlarrrrr :) gülsuncum tekrardan tebrikllerr inşallhhh iyi ki lerle dolu bi hayt geçirirsiniz eşinle
günaydınn kızlarrrrr :) gülsuncum tekrardan tebrikllerr inşallhhh iyi ki lerle dolu bi hayt geçirirsiniz eşinle
teş.ederim boswercim... amin...Günaydınn
Gülsüncüm hoşgelmişin taze gelin.Herşeyin yolunda olmasına sevindim.Dilerim ömür boyu devam eder mutluluğunuz
gulsun kız nası gidio alıstınmı evliligee hani nerde resimler bende bakayım
günaydın canım... teşekkür ederim.. şimdilik yolunda.. bir problemimiz yok... koçişimin ailesi biraz zorlandı oğullarını bana vermekle... hala arkamızdan ağlıyor annesi.... her günde gitmemizi bekliyorlar.. allahtan benimki bu konuda taviz vermiyor...gulsuncum gelmiş
hoşgeldin canım benim tekrar mutluluklar dilerim,
anlat bakalım nevar ne yok nasıl gidiyo evlilik :))
bu arada adacımda evlendi haftasonu, allah gönlünün istediği gibi versin herşeyi , çok çok mutlu olsun dilerimki, hiç kırılmasınlar bundan sonra bay hücre ile :) hiç üzmesinler birbirlerini ..
herkeslere günaydınlarrrr
canım çok teşekkür ederim:))Gülsün resimlere baktım çok güzel olmuşunuz tü tü maaşallah:Saruboceq:
iim canım sen nasılsın evet yha kayınvalidemlerdeydik evi tuttuk ona falan baktım perdelerimi almamıstık onları begendim mutfak masasını falan aldım baya yorucuydu yani kaydirigubbakcemile3
gulsun aynısı bendede var
aldın hakanı gittin diyo anası :))
düğündede ağladı hep , gören kız anası sanar :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?