-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

uuu çok şatafatlı çok da güzel heraa
güle güle kullan:)benim tercihim sadeden yana oldu ama:)

beğenmenize sevndmmm kapalı çarsıya giderken bi yol varya orda gördüm resmen vitrine yapıstım çeyizci dükanının :) lilamorun ürünü net siteside var istersen bakalbilrsnn :) 650 dediler annem zorla 500 aldıı zemuszemus

Tamam canım hep sade model beğeniyordum ama bu da çok güzelmiş nişanlık gibi değil.
Sinir oluyorum öyle nişanlık modeli gibi yatak örtülerine

heraa yatak örtün tam bi gelin yatağı havası estiriyor
Artık yatak örtüsü almazsın heralde bu yeterli bence

güneşli günler
gününüz aydın şansınız açık keseniz bereketli
kalbiniz kuş gibi olsuuun
aminnnnn cnm öle çok ihtiyacım var ki şansaa ooff offf akşam tanışmaya geliolar babam hala taş resmen adam ağzını açıp bişey demiyo yaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yatak örtüm nasılll kızlarr :)
cnm ben pek böle bi yatak örtüsü takımı almaktan yana değilim sonra koyacak yer bulamam die ama bu çok şık ve gösterişli bence 500tl fiyatta çok uygun güle güle kullan

ya kızlarr bole taşlı pullu seyleri sevmiyorum bn katolog resmi daha canlı gibi duruyo ama evde bole daha romantik hos duruyoo :) bide günlük pike tarzı yatk ortuleri varya onlardan aldım eminönünde 80 tl ye faln bulabilirsiniz %100 pamukk sıck günlerde cok kullnıslı olur gibime geldi :) beğenmenizee sevndm kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…