-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Günaydın kızlar. Bugün ince giyinmişim işe titreye titreye geldim. Hera örtün güzel duruyor. Severek almışsın, inşallah severek de kullanırsın karaböcük hayırlı olsun bakarsın kuzen senden önce gider :)))

aminnnnn cnm öle çok ihtiyacım var ki şansaa ooff offf akşam tanışmaya geliolar babam hala taş resmen adam ağzını açıp bişey demiyo yaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

geldiklerinde açar ağzını merak etme heheaklinialirimsmile
nerden bilion de annemden :sinifsinif:
ay inşallah rahat bi ortam olur canım
bi daha geçmek istemediğim yollardan ikincisi
birincisi ise reglimin annem tarafından öğrenilmesiydi hehe:kedi:

kızlarrr kuzenmide verces galiba dün istemeye gelmişlerr :lepi:
kuzenine de hayırlı olsun

canım 19.09.2010 beni de ekler misin lütfeeenn

kız sen eklesene sankim liste kilitlisempatiksalakcinnibayram sonrası da resmen düğün patlaması var aynı gün 3 4 düğün birden var vay vay vayaklinialirimsmile

cute veee sirkenbucin teşekkür ederim kızlarr güzel yormlarınız içinn :) cute 11 güncüğü kalmıss gelin adayı olrkdan duygu ve düşüncelerini alalım

spedd bncve bakdım albumuneee şimdik yorumu yapayımm hersey cok güzel ve hos bi özen olduğu her ayrıntıdan belli mutlulukla kulln bu güzellikleri :)

spedd bncve bakdım albumuneee şimdik yorumu yapayımm hersey cok güzel ve hos bi özen olduğu her ayrıntıdan belli mutlulukla kulln bu güzellikleri :)

Canım Teşekkür Ederim Her birini inan çok severek ve beğenerke aldım.
Allah en güzel günlerimizde kullanmak nasip etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar mudo concept'e indirim varmış. kayınvalideler ve anneler için hediye bakmanın zamanı derim

akşam biz de cem ile beraber gideceğiz speedy'cim.. hem bazı mobilyalara bakıcaz hem de annelere hediye bakacağız bakayım netten de beğendiğim şeyleri koyarım buraya

Anladım canım ama fiyatları falan yazmıyorki eee ev tekstiinde mesela yatak örtüsüne baktım ama fiyat yok :sm_confused:

Kızlar düğün için ilk dans müzikleri buldum bi kaç tane.. Sizle de paylaşayım dedim..
Bu arada bunlardan başka aklınıza gelenleri yazabilir misiniz?

Türkçe Olanlar
* Rafet El Roman - Ömrümün Sahibi
* Zuhal Olcay - Pervane
* Nilüfer - Ta Uzak Yollardan
* Kenan Doğulu - Gelinim
* Sertap Erener - Aşk
* Mustafa Ceceli - Hastalıkta Sağlıkta
* Sezen Aksu - Hoşgeldin
* Bora Öztoprak - Seni Seviyorum
* Emre Altuğ - Neyleyim
* Ferhat Göçer - Bizim Şarkımız

Yabancı Olanlar
* Lara Fabian - Je t'amie
* Enrico Macias - Melissa
* Notra Dame De Paris - Belle ya da Tu Vas Me
* Giannis Vardis - Pare Me

kızlar bende zerrin özer sewmek günahsa eger adlı sarkısını istiorumda sizce cokmu arabesk olur bilmiyorumkismile ama cok güsel sözleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…