G
GaydirigubbakCemile
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.441
kızlar dün sizden akıl aldığım bi konu vardı ya takılar ile ilgili.. dün akşam cem'lere gittiğimizde hallettim o konuyu bi çırpıda söleyiverdim valla.. artık yanlış mı anlar ne yapar bilemem
ohh rahatladım valla... bu arada sabahtan beri yoktum ortalarda babamı hastaneye götürmüştüm... kontrolleri vardı inşallah yarın raporlarını alıcam... umarım bişe çıkmaz
geçmiş olsun cnm ,inş. bişey çıkmaz..
nisan yok yaw ,nerelerdeki ?
nisan yok yaw ,nerelerdeki ?
yani cnm şunu diyimki büyük nişan yapılmasını ben uygun görmüyorum Allahım kimseye göstermesin ama ayrılıklar olabiliyor,sonra bidaa nişan merasimi fln kötü oluyo.ama en yakınların olunca yanında seni anlıyorlar böle durumlarda,ben o yüzden nişanı düğün gibi yapmayı uygun görmem hiç bi zaman..
evde salonda herkes toplandı bikaç sandalye ilave ettik bisürü kişi olduk isteme faslında çoğu kişi mutfakta yada öbür odalardaydı zaten,nişan merasiminde toplanıldı,çok eğlenceli ve samimi bi tören olmuştu...
kızlar kaçtım ben.. hepini çok çok öptüm.. ablamdayım şimdi 7 aylık yiğenim uyandı onunla oynayayım birazhepiniz için öpücem çok
ay bende ilginç bir davetiye istiyorum elimde var bi tane ama evdeki laptopta koyarım buraya ...senin elinde varmı ilginç davetiye
canım bak ben buraya beğendiğim değişik davetiyeleri ekledim hep, bi bak istersen :)
http://www.kadinlarkulubu.com/davetiye/356978-gdmtnin-davetiye-arsivi-6.html
ben geldim bu arada, selam kızlarrr, kendi tasarladığım davetiyeden koycam bakın şimdi size :lepi: aşkıma ilk yıl hediyesi olarak tasarlamıştım bunu evlenirken böyle davetiye yaptırırz diye opuyorumnanaktan ilerde eğer çok pahalıya mal olmazsa benim tasarladığımı yaptırcas :asigim:
gdmt
canmm senn tasarladığını göremedim ama benn
teşekkürler canımm :) bunu böyle kartondan yapıp vermiştim aşkıma yıldönümü hediyesi olarak, onun da gözleri yaşarmıştı açınca içini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?