-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

geçmiş olsun cnm ,inş. bişey çıkmaz..

kızlar kaçtım ben.. hepini çok çok öptüm.. ablamdayım şimdi 7 aylık yiğenim uyandı onunla oynayayım biraz hepiniz için öpücem çok

haklısın canım yaa

ay bende ilginç bir davetiye istiyorum elimde var bi tane ama evdeki laptopta koyarım buraya ...senin elinde varmı ilginç davetiye

canım bak ben buraya beğendiğim değişik davetiyeleri ekledim hep, bi bak istersen :)

http://www.kadinlarkulubu.com/davetiye/356978-gdmtnin-davetiye-arsivi-6.html

ben geldim bu arada, selam kızlarrr, kendi tasarladığım davetiyeden koycam bakın şimdi size :lepi: aşkıma ilk yıl hediyesi olarak tasarlamıştım bunu evlenirken böyle davetiye yaptırırz diye opuyorumnanaktan ilerde eğer çok pahalıya mal olmazsa benim tasarladığımı yaptırcas :asigim:

ay harika yaaa bayıldım tek kelimeyle ya bunu bana mail atarmısın(((((((((

canmcm davetiyeler harikaa
kendi matbaamız olduğundan geçen sene hepsini hatim etmiştim baka baka :))))
benm kocacm bu kadar karikatüre karşı olmuştu bizimki daha deişikti o yzden

canmm
silersin belki diye alıntı yapmadmm
GizeMete
çok güzell olmş yaa

benm arkadaş da
HülYaSin dio :))))

davetiye de güzel olmş bitanemm

teşekkürler canımm :) bunu böyle kartondan yapıp vermiştim aşkıma yıldönümü hediyesi olarak, onun da gözleri yaşarmıştı açınca içini :)

teşekkürler canımm :) bunu böyle kartondan yapıp vermiştim aşkıma yıldönümü hediyesi olarak, onun da gözleri yaşarmıştı açınca içini :)

bende sevgililer gününde kocacıma kitap yazmştm ya
o da çok beğenmşti ya sen bunları yazmş olamazsn die şok olmuştu
ve hayatında ilk kez bi kitabı tek solukta okudu :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…