-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Olur canım neden olmasın dediğin gibi çokta güzel olur
2 gün önce ister sonra gelirler nişan olur bitti işte ama sen yorulursun demek istediğim o yani.

ay orası doğru ama çokta kalabalık istemiyorum ailem ve bir kaç dostum yeter diğerleri kıskanç insanlar işim olmaz

aynen öyle valla ......erkek ark diyo neden kimseyi çağırmıyoun falan eee biz olucaz onun ailesi olucak dayısı ve ailesi olucak almanyadaki abisi ve ailesi olucak benim aile dostum olucak birde bir kaç arkadaş yetmezmi:)))))))

Canım sonradan deme de keşke kalabalık farklı bişey yapsaydım.

Benim mesela sözüm evde oldu 75 kişi vardı Haziranda da nişanım olcak Salonda
eee aile kalabalık veee sonradan biliyorum keşke diycemm....

hadi ya ne bilim şimdiki ruh halim böyle istiyo ama dur bakalım yinede belli olmaz dediğin gibi offff poffffffff ay sıkıntı bastı şimdiden

hadi ya ne bilim şimdiki ruh halim böyle istiyo ama dur bakalım yinede belli olmaz dediğin gibi offff poffffffff ay sıkıntı bastı şimdiden

Hem Haziranda isteme diyorsun ve nişan düşünüyorsan bence hemen şimdiden hareketlenmen Lazım.
Hazirana ne kaldı 1 ay var Mayıs sonra Haziran laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

işte ben gelinliğimi bulmasaydım o modeli diktiricektim ama bulduğum model çok içime sindi zaten, herkesde bayıldı gelinliğime .

alıştım şekerim evliliğede evciliğede ama annemi babamı kardeşimi çok özlüyorum (
sonbaharıda ne zamandır görmedim bende[/QUOTE]

Maşallah canım Özlemek hh ay ben şimdiden ayrılmak istemiyorum
Sonbaharrrrrrrrr uğra artık buraya!!! Msndede yok

ya haziranda istenme durumum olucak söz nişan bir arada yapmayı düşünüyorum nasıl sizce fikir versenize
valla bizim isteme ile nişan birarada oldu düşün :) herkes ayrı şehirde çünkü..nişanlımın ailesi Sakaryada,Annemler Bursa,Ben ve nişanlım İstanbul..biz kararımızı vermiştik zaten geriye adet yerini bulması gereken şeler kalmıştı bizde böle yaptık,çokta güzel oldu...

Sağ ol canım.

Lovelshoes diye bir yer duydunuz mı kızlar?j

Ay dilek ben şu pembeye bayıldım:)
Diğerinede:)

hemn bakıyım ayakkabı delisi olarak :)

Hem Haziranda isteme diyorsun ve nişan düşünüyorsan bence hemen şimdiden hareketlenmen Lazım.
Hazirana ne kaldı 1 ay var Mayıs sonra Haziran laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

aman ne bilim ne hazırlık yapıcam:))))))))))))bilmiyomki

kızlarr
rahat olun birazz
benm 5 inde isteme olmuştu
8 inde söz oldu sadece tek taş takıldı
12 sinde de nişan olmuştu
rahat olun hepsi yetişirr

ay ne bilim offfff başladı yavaş yavaş bende heyecan tavan yaptı yahuuu:)))))))))

ayy hiçbişey yetişmicekmiş gibime geliyo daha 1,5 ay var ama
ne panik bi insan oldum çıktım ya
kendime bile şaşıyorum ben

nasıl oldu peki anlatsana cute
ece senin sözmü olucak

yani cnm şunu diyimki büyük nişan yapılmasını ben uygun görmüyorum Allahım kimseye göstermesin ama ayrılıklar olabiliyor,sonra bidaa nişan merasimi fln kötü oluyo.ama en yakınların olunca yanında seni anlıyorlar böle durumlarda,ben o yüzden nişanı düğün gibi yapmayı uygun görmem hiç bi zaman..
evde salonda herkes toplandı bikaç sandalye ilave ettik bisürü kişi olduk isteme faslında çoğu kişi mutfakta yada öbür odalardaydı zaten,nişan merasiminde toplanıldı,çok eğlenceli ve samimi bi tören olmuştu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…