- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.401
ya haziranda istenme olucak düğün sebeye inşallah..ilk önce isticekler sonra bir kaç güğn sonra söz nişan bir arada olsun diyorum onlar izmirde yaşıyo çünkü bide zırt pırt gel git istemiyorum ne bilim
ay orası doğru ama çokta kalabalık istemiyorum ailem ve bir kaç dostum yeter diğerleri kıskanç insanlar işim olmaz
hadi ya ne bilim şimdiki ruh halim böyle istiyo ama dur bakalım yinede belli olmaz dediğin gibi offff poffffffff ay sıkıntı bastı şimdiden
Gelmedi fıstık gelince çekinirim senin gelinliğinde çok güzelmiş kuşumm şimdi denemedin falan ya insanın aklı kalıyor o zaman. İyiyim canım sağ olasın sen nasılsın alışmışsındır artık inş. evliliğine ya da evciliğine
Pınarcım Sonbaharı gördün mü hiç bayağıdır yok
valla bizim isteme ile nişan birarada oldu düşün :) herkes ayrı şehirde çünkü..nişanlımın ailesi Sakaryada,Annemler Bursa,Ben ve nişanlım İstanbul..biz kararımızı vermiştik zaten geriye adet yerini bulması gereken şeler kalmıştı bizde böle yaptık,çokta güzel oldu...ya haziranda istenme durumum olucak söz nişan bir arada yapmayı düşünüyorum nasıl sizce fikir versenize
Sağ ol canım.
Lovelshoes diye bir yer duydunuz mı kızlar?j
Ay dilek ben şu pembeye bayıldım:)
Diğerinede:)
Hem Haziranda isteme diyorsun ve nişan düşünüyorsan bence hemen şimdiden hareketlenmen Lazım.
Hazirana ne kaldı 1 ay var Mayıs sonra Haziran laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
aman ne bilim ne hazırlık yapıcam:))))))))))))bilmiyomki
ay orası doğru ama çokta kalabalık istemiyorum ailem ve bir kaç dostum yeter diğerleri kıskanç insanlar işim olmaz
ayy hiçbişey yetişmicekmiş gibime geliyo daha 1,5 ay var ama
ne panik bi insan oldum çıktım ya
kendime bile şaşıyorum ben
nasıl oldu peki anlatsana cute
ece senin sözmü olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?