-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar mutfak eşyalarınız nekadar tuttu.çok ıvır zıvır yok gerekli olanlar en iyisinden en güzelinden toplam 5 milyar tuttu.içinde büyük eşya olarak sadece (mini fırın,çamaşır mak. var.
vitrin içine 2 takım 400,salon takımımda konsol üstü falan 600.ne zormuşş yaaaa al al bitmiyor.erkek tarafı daha şanslı hemen iki üç parça nakit para al geç..

kız dün sölemiştim ya ben, görmedin sanırım sen, abimin eşinin bissürü çeyizi vardı ama birlikte oturdugumuz icin kullanılmıyo, evde sandık bekliyolar, beğendiğin ne varsa çekinme al götür dedi, evden kalabalık da gitmiş olur hem yer açılır biz rahatlarz hem de hazır varken bi daha para harcamamış olursun dedi, alcam götürcem valla, begenmediğim bişe olursa alırım soradan evlenip eve yerleştkten sora

hıı görmedim ben ii masallah ne güsel al götür :)

gerçi hepsinin yenisi güzelleri çıkmıştır ama yani bedavası varken almam bi daha :) banyo paspasından ütü masasına kadar herşey var hazır, bi tek işte yatak odası için şeyler lazım yatak örtüsü nevresim takımı falan yastık yorgan gibi, çünkü olanları kendileri kullanıyolar zaten kaydirigubbakcemile3

cemre sen calısıyorum demiştin zaten

çalışıyorum da ne iş yaptığımı söliym sana ben, resim atölyesindeyim, arada basit bişey olursa onları çiziyorum, yoksa asıl ressamlar resim ciziceginde boyalarını falan hazırlıyorum, renk tonu ayarlama karıştırma falan. daha okul bu sene bitcek zaten mezun da olmadım yani, ama mezunda olsam yıllarca böle çalışmadan bi yere gelemem yani biraz pişmek gerekiyo ustaların yanında

evet erkeklerinki basit iş.kaba eşyaları alıyolar bitiyo.ama bizim tuvalet terliğinden tut banyodaki çamaşır sepetine kadar düşünmemiz gerekiyor. ben de ütü masası bakıyorum şimdi.çok değişik bi model var .dolap gibi.içine ütünü ütülenecek eşyalarını koyuyosun.açılınca ütü masası oluyo.ondan almayı düşünüyorum. bir de fön makinası.eğer almadıysanız mutlaka kuaförlerin kullandığı makinalardan alın kızlar.süper oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…