-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Sipidi ayakkabılara bayıldım renkler müthiş yaa
Ayakkabın polaris dimi bunun değişik renklerini dün bende gördüm

aa benim nişan ayakkabımda aynısının golduydu :))

benziyor mu canım delikafaduldendelikafadulden

heee çok iyi aynı renk bulduysan öle renklerde rengi tonu tutturmak biraz şans işi süper olmuşşşşş
aaaaa resimleri şimdi gördümm çok şıkmış canımmm güle güle kullan

Evet canım aynı modeli bulduk çok şükür aslında
çanta da aynı renk ama ışıktan falan işte koyu gibi çıkmş ikisinde de şans eseri taşlı bulduk şakkıdışakkıdı

Sipidi ayakkabılara bayıldım renkler müthiş yaa
Ayakkabın polaris dimi bunun değişik renklerini dün bende gördüm

yok Canım ama Bunu almasaydım polaristek modeli alcaktım
hatta ondan çanta+ayakkabı takım vardı mükemmeşldi ama rengi koyu işte onun için
Bunun gaziosmanpaşadan aldım şakkıdışakkıdı

Anladım tatlımm ama bu çok hoş bi mavi ya iyide denk gelmiş hem bak elbisen zaten taşlı değildi bunlardaki taşlar renk katar artık zemuszemus
Bide bide Allah hayırlısıyla giyebilmeni nasip etsin cnm

Anladım tatlımm ama bu çok hoş bi mavi ya iyide denk gelmiş hem bak elbisen zaten taşlı değildi bunlardaki taşlar renk katar artık zemuszemus
Bide bide Allah hayırlısıyla giyebilmeni nasip etsin cnm

Teşekkür Ederim canım benim kıyafetimin tek kenarında da taş var kaydirigubbakcemile3
Çok güzel olcak çantamı da alcam yanıma telefon koyarım sonra da birine veririm yada kuaförden gelince eve bırakırımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

spedy ayakkabıların çok güzel tatlımm :))

Sağol canım teşekkür ederim olumunekankayizsmile

Kızlar günaydın :) size son aldıklarımı söyleyeyim hemde acayip ucuz bi fiyata aldım dün annemle dolaşmak için carrefour'a gitmiştik ve hiç bişe alma niyetinde değildik.. neler aldım ama ;
Tost makinesi
Çukur Tabak (6 adet)
Düz Tabak (6 adet)
Küçük Servis Tabağı (2 adet)
Büyük Servis Tabağı (2 adet)
Saklama kabı (5’li)
Sürahi ve Bardak Takımı
Çerez Kasesi (6 adet)
Salata Kasesi

Cute son 8 gün heyecan doruktadır şimdi

Spedy ayakkabın ve çantan çok hoş benim nişan ayakkabım bunun doresiydi

Benimde nikahıma son 6 gün

ayyy benim nişan ayakkabılarımda hemen hemen aynı... sadece önü kapalıydı ve lamesiydi ......

sipidi kız çok güzelmiş.. güle güle giyin canım:)))

Canım benim Teşekkür ederim bi kaç rengi daha vardı evet.
Aslında ben bu resimleri eklemiştim
Çiçeğim falanda vardı ama onları silmişim yoksa eklerdim yine :1shok:

güle güle kullannn hepiciniiyerimseniben
Allah'tan bişe almak için gitmemişin bide almak için gitsen neler olacak demkkiikaydirigubbakcemile3

kızlar hepinize teşekkür ederim. walla o kadar ucuza aldım ki hepsini.. tost makinesi dahil hepsi 130TL tuttu diyebilirim allahım çok ekonomiğim çoook :dance::dance:

hera canım elimden geldiği kadar renkleri tutturmayı düşündümm ama şimdi aklımda bişey kaldı nişanda diyorum dövme yaptırsam geçici ama bu kez modellere falan bakıyorum.sizin bildiğiniz bi model var mı?

undomiel canım aldıklarını güzel günlerde kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…