-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

valla ben kaynana adayıma masa örtüsü takımı fln diktim süsledim püsledim zaten aklıma geldikçe arada ona uygun şeyler buldukça alıyorum o yüzden bu günüde böle abartmak istemiorum Allah izin verirse daha önümüzde yıllar var her yıl kasamam kendimiaklinialirimsmile

levrek bu düşüncene sonuna kadar katılıyorum
zaten aynı kafadanız senle biz:))

iyiyim bebiş , gayet güzel gidiyor valla, sende alışabildinmi ??

yaws ne aldınız annelere hakkaten , bende almadım daha bişi

valla bende alıştım sanırm.. kendimi artık iyiyce klasik ev kadını modunda hissediyorum..iş, ev. yemek, ütü.. temizlik... daha ne olsun:)))

yaa bende bulamadım ne alcağımı.... güzel şık bir şalmı alsakkk acaba yaaaa.... hiçbir eksikleri yok çünkü iki tarafında...

sipit ben porsanı pahalı site diye biliodum kız:)
hep bakardım ama hiç almadım

gulsun aynı şeyleri düşünüyorum bende , tam ev hanımı oldum, ki bekarken su bardağımı bırakmaya bile girmezdim mutfağa düşün

geçen akşam gittim pilav yaptım , patlıcanla kabak kızarttım , çamarşırları makineye attım ,baktım hakan hala gelmedi , trafik varmış çok, dedim y arın içinde taze fasulye ayıklıyım hazır olsun, ayıklamışken hadi koyiym ocağa dedim onuda pişirdim,, allahım inanamıyorum kendime :)

sipit ben porsanı pahalı site diye biliodum kız:)
hep bakardım ama hiç almadım

Aslında evet herşey ucuz değil ama ben bi epilasyon aleti gördüm
Gerçi fiyatlarını da bilmiyorum. bi araştırıyım bakalım dışarı da ne kadarmış....

bende bir kaç kez baktım ama almadım cnm bişey

ben belki alabilirim.

2 hız konumu
Çıkarılabilir ve yıkanabilir başlık
Kompakt tasarım
24 cımbız ve acıyı azaltan masaj parmakçıkları
Yeni kullanıcılar için özel başlık

Canlarım fikir lazımm o site de53 YTL ama daha uyguna da var.

pınar
bizimki evi tttu ya
haftasonu gidip temizliğe yemeğe yardım ediyorum
evde üşenirim ama
gittim geçen hafta pattes soğan doğradım
pilav yaptım falan ki hiç yapmamıştım o pilavdan
bulaşık yıkıom etrafı temizliom
sanırım bunları yaptıran aşk sevgi
yada kendi evinin hanımı oluosun ya onun mutluluğu:))

ay ben nasıl bi ev hanımı olacam çok merak ediyorum
mutfakta bişiler yapmayı çok seviyorum
ama evlenince ne olurbilmiyorum hiç boshayallersmile

ayy valla insan düşününce kendine inanamıyor pınarcım yaa...
aynı senin gibiydim.. sabah yatağımı bile toplamadığım olurdu...
bende dün akşam üzerimde pijama , tv dizi izlerken bir yanda da ütü yapıyorum.. bir yandan da koçiş kahve yaptı onu yudumluyorum. bir an kendime baktımda yaa bu ben değildim ne oluyor falan dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…